Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent homenatja als professors i professores jubilats
Torrent homenatja als professors i professores jubilats
,

Torrent homenatja als professors i professores jubilats

juny 29, 2018

La comunitat educativa s’ha reunit per a reconèixer el seu treball i acompanyar-los en la seua fi d’etapa i inici d’una altra nova

L’Ajuntament de Torrent ha homenatjat este matí en el conservatori de música als 17 professors i professores que s’acomiaden enguany de la seua etapa professional dedicada a l’ensenyament en els centres educatius de la ciutat. Ha sigut un acte emotiu en el qual els docents, acompanyats de familiars, amics i companys de treball, han manifestat la seua satisfacció i alegria per l’etapa viscuda educant a milers de xiquets i xiquetes, però també il·lusionats per la nova porta que se’ls obri en les seues vides en esta etapa de jubilació.

L’alcalde Jesús Ros ha fet lliurament d’una placa commemorativa als professors i professores, a més de dedicar-los unes paraules d’agraïment als emocionats professors com a mostra de reconeixement per la seua “labor, constància i treball durant tots aquests anys, i que ha marcat a tants alumnes i alumnes que han passat per les seues aules”.

Torrent homenatja als professors i professores jubilats

Per la seua banda, la regidora d’Educació, Patricia Sáez, també els ha donat l’enhorabona als docents, ja que “els mestres i mestres ens ensenyen a ser les persones que som ara, i els recordem amb gran afecte durant tota la vida”.

Les persones assistents han pogut gaudir d’un vídeo, realitzat pel gabinet de comunicació de l’Ajuntament de Torrent, on els i les protagonistes de l’acte comptaven amb les seues pròpies paraules com ha sigut el pas pels seus centres educatius, l’experiència professional o fins i tot anècdotes que van ocórrer en el seu primer dia com a docents. El vídeo ha sigut donat a cada professor i professora perquè es porten un record a les seues llars i puguen visualitzar-ho cada vegada que vulguen.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.