Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent habilita un nou estacionament en superfície en La Marxadella
Torrent habilita un nou estacionament en superfície en La Marxadella
,

Torrent habilita un nou estacionament en superfície en La Marxadella

gener 22, 2024

En els últims mesos s’han habiltat estacionaments en superfície al Carrer Xirivella (15), en Camí La Sénia (54) i està finalitzant un altre al costat de l’Hort de Trénor (183).

En un esforç continu per millorar la mobilitat urbana i facilitar l’estacionament, l’Ajuntament de Torrent ha anunciat l’obertura d’un nou estacionament en superfície al carrer Banda de Música del Cercle Catòlic, en la zona de la Marxadella. El pàrquing comptarà amb un total de 33 places normals i dues per a persones amb mobilitat reduïda. Este projecte ha sigut possible gràcies a un acord amb el propietari del terreny i representa un pas significatiu per a abordar la creixent demanda de places d’estacionament a la ciutat.

En els últims dies, els servicis municipals han treballat en la neteja i condicionament de la parcel·la, que ara compta amb una superfície ferma i per a l’estacionament. Es va dur a terme un procés de farciment amb llast per a assegurar la compactació adequada del sòl, garantint així la durabilitat i estabilitat de l’àrea.

Este nou estacionament en superfície es troba estratègicament situat prop de l’IES La Marxadella i la Parròquia Sant Joan Bosco, la qual cosa contribuirà a millorar l’accessibilitat per als residents i visitants de la zona.

Cal destacar que esta iniciativa forma part d’una sèrie de projectes empresos per l’Ajuntament de Torrent per a abordar la necessitat creixent d’espais d’estacionament a la ciutat. Este nou espai se suma a altres recents, incloses les 15 places asfaltades al carrer Xirivella i les 54 habilitades en Camí la Sénia, en els últims mesos.  

Amb l’obertura d’este tercer estacionament en superfície dels últims mesos, ara en la Marxadella, Torrent demostra el seu compromís continu amb la millora de la mobilitat urbana i la comoditat dels seus residents. La ciutat continua treballant en l’expansió d’opcions d’estacionament per a adaptar-se al creixement constant de la població i les necessitats de mobilitat.

Precisament i en este sentit, l’Ajuntament estan condicionant un nou aparcament asfaltat i il·luminat, en fase finalització al costat de l’Hort de Trénor, amb una capacitat per a 183 places, 5 de les quals per a mobilitat reduïda.

Torrent habilita un nou estacionament en superfície en La Marxadella

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.