Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent guardona els seus esportistes i clubs en la 34a i 35a edició de la Gala de l’Esport
Torrent guardona els seus esportistes i clubs en la 34a i 35a edició de la Gala de l’Esport
,

Torrent guardona els seus esportistes i clubs en la 34a i 35a edició de la Gala de l’Esport

juliol 20, 2021

Martina Llovera i Claudia Rubio reben el trofeu a Esportistes de l’Any 2020 i 2021 pels seus èxits en judo i atletisme

El moment més emotiu de la gala es va viure amb el lliurament del premi Tota Una Vida a Jordi Gil; i el d’Esport Sense Barreres a Empar Vizcaíno

Torrent va premiar els seus millors esportistes de les temporades 2019-2020 i 2020-2021 divendres passat en una Gala de l’Esport especial. L’acte es va celebrar en l’Hort de Trénor i va reconéixer l’esforç i mèrits d’esportistes i clubs torrentins.

La regidora d’Esports, Susi Ferrer, emocionada per la celebració de la gala després de dos anys, va donar la benvinguda i va felicitar les persones guardonades: “En aquest any i mig de pandèmia, heu demostrat més que mai la vostra entrega i sacrifici, heu evidenciat l’amor pel vostre treball i passió: l’esport. Enhorabona pels premis que us entreguem hui, però sobretot per la vostra capacitat d’adaptació, i l’entusiasme i l’esperança amb la qual esteu vivint l’esport”.

L’alcalde Jesús Ros, el diputat provincial d’esports, Andrés Campos, i Susi Ferrer van ser els encarregats d’entregar els guardons. L’acte va premiar els millors esportistes de cada categoria, els millors entrenadors i els millors clubs esportius dels dos últims anys. També van ser guardonats els esportistes amb major projecció i els destacats de cada club esportiu. Per primera vegada en les 35 edicions de la Gala de l’Esport, les persones guardonades no sabien quin premi rebien fins que el presentador l’anunciava en directe.

Després del lliurament d’aquests trofeus i els esments especials, es van atorgar els trofeus estrela de la vesprada: els premis a Esportista de l’Any 2020 i 2021. Martina Llovera va ser la guanyadora dels anys 2019-2020, pels seus mèrits en el judo, entre els quals destaca la plata en la Super Copa d’Espanya. Per altra part, l’esportista de l’any de l’última temporada va ser Claudia Rubio, campiona d’Espanya en atletisme sub20 de pista coberta triple.

El moment més emotiu de la vesprada va arribar amb el lliurament dels esments d’honor: Esport Sense Barreres i Tota una Vida. El primer va ser entregat a Empar Vizcaino, per la seua trajectòria en l’atletisme, amb premis com l’or en el Campionat d’Espanya FEDDI. El premi Tota una Vida va ser entregat a Jordi Gil, per la seua llarga trajectòria esportiva en el voleibol i la seua constant dedicació a l’esport a la ciutat.

L’alcalde Jesús Ros va felicitar els guardonats i els donà l’enhorabona pel seu esforç i dedicació. A més, va voler reconéixer la importància de l’esport per al desenvolupament de totes les persones: “Fer esport és créixer en valors, companyonia, diàleg i sacrifici. Estem orgullosos que els torrentins i torrentines dediqueu la vostra vida a l’esport i que, amb actes com aquest, puguem recompensar-vos”.

Durant la gala, es va presentar el nou logotip de la Fundació Esportiva Municipal, que, després de molts anys, canvia la seua imatge. “És el moment d’avançar i créixer. És moment de nous reptes, idees i projectes. És per això que donem pas a una nova etapa i, amb això, a una nova imatge”, va explicar Susi Ferrer.

 

 

 

Torrent guardona els seus esportistes i clubs en la 34a i 35a edició de la Gala de l’Esport

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.