Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent finalitza la reforma dels nous vestidors del trinquet municipal
Torrent finalitza la reforma dels nous vestidors del trinquet municipal
, , ,

Torrent finalitza la reforma dels nous vestidors del trinquet municipal

maig 20, 2021

L’Ajuntament de Torrent ha visitat aquest matí la finalització de les reformes dels nous vestidors del trinquet municipal Jose María Veguer. 

 

D’aquesta forma, aquest espai esportiu que ha vist passar milers de pilotaris al llarg de la seua història, s’adapta als nous temps amb unes modernes i renovades instal·lacions, amb uns nous vestidors i uns banys també preparats per a persones amb mobilitat reduïda.

L’alcalde Jesús Ros ha destacat la figura de Natalio, “ànima d’aquest trinquet”, qui ha estat present en la visita acompanyat del fill, el també pilotari Natalio II, i qui ens ha transmès en tot moment les necessitats del club i que fins i tot ha supervisat en primera persona els avanços de les obres”.

Per a dur a terme la reforma d’aquest espai, era necessària que l’Ajuntament l’adquirira, cosa que feu al novembre de 2018, per un total de 200.000 euros. Des de llavors, s’hi han dut a terme diferents reformes, entre les quals hi ha la millora dels vestidors per a dotar-los d’una millor accessibilitat. Aquesta última acció, ha tingut un cost total de 80.000€.

A més dels nous vestidors, s’hi han condicionat un nou magatzem i una zona de jardí i s’ha eliminat l’antic accés als vestidors que es trobava al mig de la pista. Totes aquestes actuacions estan emmarcades dins de les Inversions Financerament Sostenibles de 2019, fruit del superàvit obtingut gràcies a la bona gestió de l’administració municipal. Anteriorment, ja es va intervenir en aquest espai per a renovar la graderia, millorar les parets, pintar tota la instal·lació i afegir-hi nous bancs

Susi Ferrer, regidora d’Esports, ha assenyalat que amb aquesta acció “es pretén fer valdre la importància d’un espai històric de la ciutat de Torrent amb més de 120 anys d’història”.

 

 

 

Torrent finalitza la reforma dels nous vestidors del trinquet municipal

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.