Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent fa fort el seu compromís per a erradicar la violència contra les dones
Torrent fa fort el seu compromís per a erradicar la violència contra les dones
,

Torrent fa fort el seu compromís per a erradicar la violència contra les dones

novembre 24, 2020

Amb motiu del 25N, l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament llança la campanya “Torrent diu no a la violència contra les dones”

L’objectiu de la mateixa és conscienciar, visibilitzar i prevenir a la ciutadania del municipi amb una sèrie d’actes i activitats significatives

Un any més, l’Ajuntament de Torrent, en el seu compromís públic per l’erradicació de la violència contra les dones, presenta una nova campanya de prevenció i sensibilització ciutadana denominada “Torrent diu no a la violència contra les dones”.

El departament d’Igualtat, amb motiu del 25N, presenta aquesta campanya adaptada a les noves circumstàncies sanitàries amb tres objectius clars: fomentar el rebuig social dels torrentins i torrentines a la violència contra les dones; informar la ciutadania sobre el seu origen i arrels, així com dels nous models de relació entre homes i dones basats en la igualtat; i, finalment, divulgar els recursos especialitzats d’atenció a les dones.

“L’Ajuntament de Torrent vol reivindicar una vegada més el seu rebuig a tot acte de violència contra les dones, ja siga físic, sexual o psicològic”, afirma Marina Olivares, en referència a la ferma postura del consistori. Així mateix, la responsable de l’àrea d’Igualtat ressalta la importància de visibilitzar de forma permanent aquesta lluita, així com de crear espais de reflexió i donar a conèixer la xarxa pública de recursos d’atenció i suport a les dones que inicien un nou projecte de vida lluny del seu agressor.

Les activitats i actes d’aquesta campanya, que estarà composta per tres jornades, es duran a terme els dies 23, 25 i 27 de novembre i constaran de les següents iniciatives:

Avui, dilluns 23 de novembre: La ciutat ha començat el dia amb 2 senyals de benvinguda en les entrades de la localitat, en les quals es pot llegir “Torrent, municipi protegit contra la violència de gènere”, ja que la localitat forma part de la Xarxa del mateix nom impulsada per la Diputació de València. A més, els edificis municipals compten amb grans opis amb el lema i la imatge de la campanya, així com amb taules informatives amb material didàctic i divulgatiu. Igualment, s’han repartit opis als centres escolars municipals.

Dimecres 25 de novembre: En memòria de les dones i menors assassinades, es guardarà un minut de silenci institucional a la porta de l’Ajuntament. Un acte emotiu, que serà acompanyat de música i del nom enlaire de totes les dones i menors. Així mateix, es repartiran 2.000 màscares llavables amb el lema de la campanya i, també, es produirà una intervenció molt especial i significativa en l’icònic ficus de la Plaça Bisbe Benlloch.

Divendres 27 de novembre: La sociòloga, investigadora, docent i formadora en qüestions de gènere, Carmen Ruiz Repullo, impartirà, a les 18h, el webinar “De la hipersexualización a la *ornificación: violències sexuals en la joventut” des de la pàgina de Facebook de Casa de la Dóna.
25 de novembre Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

 

 

Torrent fa fort el seu compromís per a erradicar la violència contra les dones

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.