Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent fa costat a l’hostaleria mitjançant noves mesures a les seues terrasses
Torrent fa costat a l’hostaleria mitjançant noves mesures a les seues terrasses
,

Torrent fa costat a l’hostaleria mitjançant noves mesures a les seues terrasses

octubre 30, 2020

L’Ajuntament prorroga les ampliacions de terrasses sense cap cost per als hostalers fins a octubre de2021

L’Ajuntament de Torrent ha autoritzat amb caràcter excepcional la pròrroga d’ampliacions de terrasses o sol·licituds noves d’ampliació per Covid-19 de manera gratuïta.

Des de l’àrea de Mobilitat es va aprovar per decret aquesta decisió el passat 7 d’octubre 2020, sense cap cost per als hostalers, que romandrà vigent fins a octubre de 2021. Unes mesures que es prenen amb la finalitat de pal·liar amb les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària, ja que cal destacar “la importància de fer costat al sector hostaler torrentí com s’està duent a terme amb altres col·lectius en el desenvolupament econòmic local”, ha destacat el regidor de mobilitat, Raúl Claramonte.

És per això que l’ajuntament s’ha compromés amb els hostalers a mantindre aquesta mesura sense cap cost per a aquests, avançant-se al nou estat d’alarma decretat el passat cap de setmana.

Des del mes d’abril aquesta va ser una de les mesures municipals executades i emmarcades en el Pla de Xoc i Pla d’Actuació Municipal anticovid per a afavorir a aquest sector amb la finalitat de pal·liar les conseqüències econòmiques i socials de la crisi sanitària.

Cal recordar que des de l’inici de la pandèmia han sigut prop de 150 bars o restaurants els que s’han beneficiat d’autoritzacions similars que ha concedit l’ajuntament per a fer front a aquesta crisi. Amb aquestes mesures s’ha permés l’ampliació de les terrasses, garantint l’accessibilitat i seguretat ciutadana, complint amb la normativa sanitària de distanciament social.

D’altra banda, la modificació de l’Ordenança Reguladora, que no ha rebut cap al·legació, contempla també com a novetat la creació d’una Comissió d’Arbitratge formada pels principals agents del sector hostaler, associacions de veïns, representants polítics i tècnics de l’Ajuntament “per a escoltar directament i donar solució de forma quasi immediata i consensuada entre les parts implicades davant possibles necessitats o inconvenients que sorgisquen”, ha explicat Claramonte

 

 

 

Torrent fa costat a l’hostaleria mitjançant noves mesures a les seues terrasses

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.