Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent establix el protocol de seguretat per a Falles

març 6, 2018

Els cossos i forces de seguretat de l’Estat establixen els punts de coordinació perquè els ciutadans i ciutadanes puguen gaudir d’unes Falles segures

Un total de 340 efectius de Policia Local de Torrent, juntament amb Policia Nacional i Guàrdia Civil, integraran el dispositiu de seguretat de les Falles de 2018 en la ciutat de Torrent, a més de 26 membres de Protecció Civil i Creu Roja.

Estes festes s’esperen massives quant a afluència de públic, atès que Torrent és un gran municipi amb 29 comissions falleres i una festa consolidada ja com a Patrimoni de la Humanitat per part de la Unesco. A més a més cauen els dies grans en cap de setmana, en este cas Sant Josep, el dilluns.

Així ho ha indicat el regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, amb els responsables de Policia Local, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Bombers, després de la reunió de Seguretat Ciutadana celebrada en l’Ajuntament de la ciutat amb motiu de les Falles.

José Antonio Castillejo ha ha valorat positivament la cavalcada del ninot de les falles de Torrent i ha ressaltat “l’actitud cívica dels participants sense que s’haja hagut de lamentar cap incident”.

Des de Policia Nacional es posarà especial atenció als actes que congreguen una major afluència de gent, al mateix temps que es compartiran les competències amb Policia Local de Torrent. Per part de Guàrdia Civil s’establiran els punts de control en la perifèria del municipi. Segons va declarar el seu representant, “la major novetat és que no hi haja novetat”. Per la seua banda, la Policia Local de Torrent, que suma a les seues tasques habituals un operatiu a les nits, oferirà un “servei d’assistència a les falles”, que estarà a disposició tant de veïns i veïnes com dels casals fallers.

Els serveis municipals de l’Ajuntament de Torrent, la brigada d’obres i FCC, subministraran el material necessari a tots els fallers i fallers perquè gaudisquen de manera responsable de les festes.

D’esta manera, el regidor va agrair “el treball que fan els diferents cossos de seguretat” perquè les festes josefines transcórreguen amb normalitat, així com “la col·laboració màxima” que presta amb este fi “el col·lectiu faller”.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.