Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent es protegeix del mosquit tigre
Torrent es protegeix del mosquit tigre
,

Torrent es protegeix del mosquit tigre

maig 29, 2020

La campanya de desinfecció i tractament ja s’ha realitzat pràcticament en tot el terme municipal, mancant El Vedat, els treballs del qual es van iniciar ahir i finalitzaran l’1 de juny; i la zona del polígon que s’allargarà fins al 15 de juny

Durant aquests dies s’han fet tasques de desinfecció en l’ Hort de Trénor davant la reobertura d’accés al públic prevista per a la setmana vinent

Amb l’arribada de l’estiu i l’increment de les temperatures, l’Ajuntament de Torrent va posar en marxa durant el mes d’abril una campanya per a combatre el mosquit tigre, a més de plagues de paneroles i rosegadors. D’aquesta manera, ja s’han cobert la majoria de les àrees de la ciutat amb diferents accions de desinsectació i de tractament.

Per a aquestes tasques s’ha confeccionat un mapa de tot el terme, que es divideix en 11 zones, de les quals ja han sigut tractades 9 d’elles i només falten per completar el polígon Mes del Jutge i El Vedat. Durant aquests dies s’està procedint en El Vedat, acabant el dilluns 1 de juny. Quant a l’última zona a executar, la del polígon industrial, les actuacions començaran el dia 6 i acabaran el 15 de juny, quedant protegit del mosquit tigre tot el terme municipal.
Els operaris estan treballant, sobretot, en les zones humides com a pluvials, zones inundables o embornals, llocs que poden convertir-se en focus per al mosquit tigre. Igualment, durant aquests dies s’ha actuat en l’ Hort de Trénor, ja que està previst que la setmana que ve torne a reobrir el seu accés al públic.
D’altra banda, des d’Aigües de l’Horta s’aquesta combatent contra les paneroles a través de treballs en la xarxa de clavegueram del nucli urbà amb tasques de desinsectació.
La campanya contra el mosquit tigre es completa amb els controls preventius de control dels focus, que es realitzen de manera quinzenal durant tot l’any en la xarxa de sanejament públic i altres canalitzacions.
Torrent es protegeix del mosquit tigre

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.