Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent es prepara per a la XII edició de la Sant Silvestre Solidària, que serà virtual
Torrent es prepara per a la XII edició de la Sant Silvestre Solidària, que serà virtual
,

Torrent es prepara per a la XII edició de la Sant Silvestre Solidària, que serà virtual

desembre 9, 2020

La carrera se celebrarà per primera vegada de manera virtual a causa de les circumstàncies sanitàries i la recaptació obtinguda es destinarà al Punt d’aliments

La Fundació Esportiva Municipal impulsa la dotze edició de la Sant Silvestre Solidària de Torrent, que se celebrar

à per primera vegada de manera virtual a causa de les circumstàncies sanitàries i destinarà la recaptació obtinguda per al Punt d’aliments. “La Sant Silvestre sempre ha destacat per ser una carrera especial i molt esperada pels torrentins i torrentines, i ara més que mai necessitem aquestes iniciatives que fomenten l’esport i ens uneixen com a comunitat a través de la solidaritat”, destaca la regidora d’esports, Susi Ferrer.

Per tant, enguany la dinàmica de la carrera, que compta amb la col·laboració de GD Esport, serà diferent i del 18 al 28 de desembre – els dos dies inclusivament- els participants podran córrer quan vulguen i on vulguen, després de fer la inscripció i descarregar el seu dorsal a través de la web www.cronorunner.com , sempre que respecten les indicacions sanitàries. D’aquesta manera, els corredors hauran de descarregar l’app de Wikiloc  i recórrer una distància mínima de 1.500 metres pel trajecte que trien dins del terme municipal de Torrent, després de fer-ho, hauran d’enviar els resultats obtinguts en l’aplicació al correu virtualrunning@cronorunner.com.

El termini d’inscripció estarà obert fins el pròxim dia 15 de desembre i la quota de participació és de tres euros per persona, de manera que les primeres 500 persones que s’hi inscriguen rebran una samarreta i una gorreta de Pare Noel. A més, els participants entraran en el sorteig de diversos premis -que podran ser acumulats per una mateixa persona:

–           Sorteig núm.1. Després d’enviar els resultats a l’adreça virtualrunning@cronorunner.com  juntament amb les credencials, els participants entraran en el sorteig de dues targetes regal per valor de 120 i 80 euros.

–           Sorteig núm.2. Per a participar-hi, una vegada adjuntats els resultats, els corredors hauran de fotografiar-se en el recorregut triat amb la samarreta i la gorreta commemoratives i pujar la imatge a Facebook i Instagram amb l’etiqueta #fotosantsilvestreTorrent2020, així com el nom, els cognoms i el número del dorsal en la descripció. El participant amb més ‘m’agrada’ (likes) rebrà una targeta regal per valor de 120 euros per a gastar en els comerços de Torrent, mentre que el segon serà premiat amb una targeta per valor de 80 euros.

–           Sorteig núm.3. Per a aquest sorteig, les persones que hi vulguen participar hauran de fotografiar-se disfressades i pujar la imatge a Facebook i Instagram amb l’etiqueta #disfressessantsilvestreTorrent2020 i el nom, els cognoms i el número de dorsal en la descripció. Igualment, el participant amb més ‘m’agrada’ (likes)  obtindrà una targeta regal per valor de 120 euros i el segon una per valor de 80 euros.

–           Sorteig núm.4. Totes les persones inscrites en la prova entraran en el sorteig de dues tauletes digitals, per la qual cosa també podran optar a aquest premi aquelles que s’hi hagen inscrit per a aportar la seua ajuda però no hagen participat en la carrera.

 

 

Torrent es prepara per a la XII edició de la Sant Silvestre Solidària, que serà virtual

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.