Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent es prepara per a córrer la  XIII Sant Silvestre Solidària, el 28 de desembre
Torrent es prepara per a córrer la  XIII Sant Silvestre Solidària, el 28 de desembre
,

Torrent es prepara per a córrer la XIII Sant Silvestre Solidària, el 28 de desembre

novembre 30, 2021

Igual que es fa a altres localitats on també celebren aquesta cursa solidària, la recaptació obtinguda es destinarà al punt d’aliments

La Fundació Esportiva Municipal, amb la col·laboració de GD Esport, impulsa la ‘dotze més una’ edició de la Sant Silvestre Solidària de Torrent. Enguany es correran 3.450 m per un circuit urbà, amb eixida i meta en la plaça de Moralets, al costat de l’avinguda al Vedat. “La Sant Silvestre sempre ha destacat per ser una carrera especial i molt esperada pels torrentins i torrentines, i enguany més que mai necessitem iniciatives com aquesta que, a més de fomentar la pràctica de l’esport, uneix tots els torrentins i les torrentines en una acció solidària”, ha comentat la regidora d’Esports, Susi Ferrer.

La carrera serà diferent a la del any passat, quan es va córrer de manera virtual a causa de les restriccions sanitàries, i recuperarà el format tradicional que fins ara s’havia seguit. El dia triat per a córrer a Torrent la Sant Silvestre Solidària és el 28 de desembre, però els interessats a participar-hi hauran d’inscriure’s abans del dia 19 en el web de cronorunner -info@cronorunner.com-, o bé, si ho fan de manera presencial, formalitzar la inscripció en les dependències de l’Antic Mercat , del 20 al 23 de desembre.

No hi ha quota de participació en la cursa, sinó que, en retirar el dorsal quan es formalitza la inscripció, cada participant haurà d’aportar aliments bàsics per a adults, menors o nadons; aquestes donacions -sempre aliments no peribles- es destinaran al Punt d’aliments de Torrent. Com a mostra d’agraïment pel gest solidari, els primers 2.500 atletes que retiren el seu dorsal rebran una samarreta tècnica que recorde la seua participació en la carrera, més un barret de Nadal. El fet d’inscriure-s’hi en línia no dona dret a la samarreta commemorativa, sinó que aquesta s’entregarà quan els participants hagen fet la seua aportació d’aliments i retiren el dorsal de la carrera.

Quant als trofeus, s’han establit quatre categories: la classificació general masculina, la general femenina, la de persones amb diversitat funcional física i la de persones amb diversitat funcional intel·lectual. La participació està oberta a tothom, adults i menors acompanyats d’un tutor o tutora. D’altra banda, l’organització de la carrera farà un sorteig d’un patinet elèctric entre totes les fotos pujades a Facebook i etiquetades amb #tornalasantsilvestreatorrent; les fotos han de fer-se en el photocall de la Sant Silvestre, que s’ubicarà en l’Antic Mercat, i amb la samarreta i el dorsal de la carrera. També hi haurà premis a les millors disfresses individuals o grupals, en categoria masculina, femenina i xiquets -fins als 12 anys.

El mateix dia de la prova es comunicarà qui ha guanyat cada competició i es farà una cerimònia de lliurament de trofeus i premis. La informació i el reglament de la cursa estan disponibles al mateix web de cronorunner.com i en l’apartat per a inscripcions en línia de l’Ajuntament, en torrent.es.

Torrent es prepara per a córrer la  XIII Sant Silvestre Solidària, el 28 de desembre

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.