Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent es prepara per a córrer la carrera contra el càncer
Torrent es prepara per a córrer la carrera contra el càncer
,

Torrent es prepara per a córrer la carrera contra el càncer

setembre 26, 2019

El dissabte a les 19 h en la plaça Major donarà inici una de les cites esportives més esperades de la ciutat

Torrent, 26/09/2019 La carrera Contra el Càncer omplirà aquest dissabte els carrers de Torrent d’esport, però, sobretot, de solidaritat. El tret d’eixida es donarà a les 19 h en la plaça Major, on també se situarà la línia de meta. La iniciativa, que com cada any organitza la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), està emmarcada en el circuit RunCáncer de València. La prova esportiva compta amb dues modalitats; d’una banda la carrera amb una distància de 5’6 km; i per un altre el gallimarsot, que té 4 km.

Les inscripcions poden realitzar-se de manera online en el següent enllaç: http://bit.ly/2ktqy0t A més, els més ressagats podran apuntar-se de manera física en el mateix punt d’eixida des de les 17 hores.

Més de 9.000 euros i 1.800 persones en 2018
Són moltes les persones que cada any decideixen posar-se les esportives per a participar en aquesta cita esportiva que sempre és un èxit. L’edició passada va aconseguir recaptar un total de 9.525€ i va comptar amb la participació de més de més de 1.800 persones. Aquesta xifra recaptada es va sumar a l’acumulat amb totes les activitats que va organitzar la AECC Torrent i va arribar als 158.795€, que van ser destinats a col·laborar amb la lluita contra aquesta malaltia.

Per a ampliar informació poden dirigir-se al Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Torrent (premsa@torrent.es , 96 111 11 11).

Torrent es prepara per a córrer la carrera contra el càncer

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.