Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent es prepara per a celebrar la 48a Fira del Llibre
Torrent es prepara per a celebrar la 48a Fira del Llibre
,

Torrent es prepara per a celebrar la 48a Fira del Llibre

setembre 30, 2021

Del 30 de setembre al 3 d’octubre la plaça de la Unió Musical acollirà les tradicionals casetes, a més de xarrades, espectacles i activitats infantils

L’Ajuntament de Torrent ha organitzat la Fira del Llibre, que s’inaugurarà aquest dijous 30 de setembre, a les 19.00 h. La plaça de la Unió Musical acollirà les instal·lacions de deu casetes -vuit són per a llibreries- que durant el cap de setmana conviuran amb altres actes culturals, recreatius i festius.

Dissabte se celebrarà el dia del llibre, amb actes que inclouen presentacions de llibres i signatures dels autors, a més d’activitats alternatives com ara tertúlies, tallers, concerts i contacontes.

Aquells que decidisquen acostar-s’hi a conéixer les novetats editorials d’aquesta temporada també podran beneficiar-se d’un descompte del 10% en la compra de llibres; i a més s’organitzarà un sorteig d’alguns exemplars.

Patricia Sáez, regidora d’Arxius i Biblioteques, anima a gaudir d’aquesta festa de la lectura. “Es tracta de fer reviure aquests actes festius amb l’esperit de sempre, i celebrar al costat dels veïns i veïnes la que és la segona fira del llibre més antiga de València”, comenta la regidora.

Un altre dels actes programats per a aquesta setmana cultural és el cicle de cinema independent que durant els tres primers dies d’octubre arreplegarà les produccions cinematogràfiques de tres dones, entre elles la torrentina Susi Gozalvo. L’accés a la projecció d’aquestes cintes és debades, encara que serà necessari arreplegar la invitació en la mateixa taquilla, abans de l’espectacle.

Torrent es prepara per a celebrar la 48a Fira del Llibre

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.