Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent es prepara per a celebrar el ‘Cap de setmana de l’Arbre’
Torrent es prepara per a celebrar el ‘Cap de setmana de l’Arbre’
, ,

Torrent es prepara per a celebrar el ‘Cap de setmana de l’Arbre’

gener 26, 2022

L’objectiu d’aquesta iniciativa és conscienciar a la ciutadania, i especialment a les xiquetes i xiquets del municipi, de la importància de protegir i cuidar el medi ambient

Amb motiu del Dia Mundial de l’Acció enfront del Calfament Terrestre del pròxim 28 de gener, l’Ajuntament de Torrent, a través de la regidoria de Medi Ambient, durà a terme un programa d’activitats enfocades a l’entreteniment, l’aprenentatge i la conscienciació ecologista de la ciutadania, amb la celebració del ‘Cap de setmana de l’Arbre’.  D’aquesta manera, es pretén enaltir la importància i l’impacte de protegir el medi ambient per a la nostra societat, a més del paper de l’arbre com a element fonamental en la producció d’oxigen.

“L’arbre és vital, tant a la ciutat com el seu medi natural, ajudant a descendir els nivells de CO2 en l’atmosfera i millorant la qualitat de l’aire. Per això, aquesta proposta tracta que siguem conscients de la importància de cuidar el nostre entorn natural”, destaca el regidor de Medi Ambient, Francisco José Arnau.

Així, el dissabte 29 de gener, l’Associació de Veïns El Vedat i el consistori, en col·laboració amb les persones que conformen el voluntariat de Torrent Verd, impulsen la III edició de ‘Apadrina un Arbre’; una jornada de reforestació en la qual les famílies participants plantaran un exemplar de pi o carrasca, senyalitzant-lo correctament amb una piqueta distintiva, amb el compromís de regar-lo i cuidar-lo en el futur.

Seguidament, el diumenge 30 de gener, l’Hort de Trénor acollirà la celebració de l’activitat ‘Jardí dels arbres’, que estarà composta per diversos tallers i jocs amb els quals les xiquetes i xiquets podran aprendre, entre altres coses, a reconèixer els arbres per les seues característiques. Així mateix, mentre es desenvolupen aquests tallers, les mares i pares podran gaudir d’una visita guiada pels diferents racons de l’Hort, coneixent la diversa flora que alberga l’icònic emplaçament.

A més, el mateix divendres 28 de gener, els xiquets i xiquetes amb els quals col·labora el Colectiu Soterranya plantaran arbres en els buits existents en el barri del Xenillet, de manera que l’acció servisca perquè els més xicotets posen en valor els espais verds de la ciutat.

Torrent es prepara per a celebrar el ‘Cap de setmana de l’Arbre’

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.