Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent es posiciona com a referent en el procés de digitalització amb Torrent Futur
Torrent es posiciona com a referent en el procés de digitalització amb Torrent Futur
,

Torrent es posiciona com a referent en el procés de digitalització amb Torrent Futur

abril 2, 2019

En les jornades s’han tractat els reptes tecnològics en esport, salut, ocupabilitat, comerç i indústria

L’Antic Mercat de Torrent ha acollit Torrent Futur, una iniciativa on s’ha tractat la digitalització com a camí per a millorar la competitivitat i l’eficàcia en el món de l’esport, la salut, l’ocupabilitat, el comerç i l’especialització industrial. La cita ha reunit durant dos dies emprenedors i experts en innovació i professionals de diferents àmbits per a conéixer com afrontar els processos de transformació digital.

Les jornades, dividides en quatre blocs temàtics, va donar el tret d’eixida ahir, dilluns, amb Esport Futur i la xarrada “L’estratègia d’especialització en esport i salut de la Comunitat Valenciana”, on es va tractar el tema de la tecnologia i la innovació en eixos camps. Seguidament van tindre lloc dos taules de debat per a parlar d’esta transformació des de diferents punts de vista. El regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, va destacar que amb “iniciatives com estes tractem la importància, des d’un punt de vista formatiu, teòric i pràctic, que té la innovació i la transformació digital; però, sobretot, per a mostrar que està a l’abast de totes les empreses i comerços”.

Torrent es posiciona com a referent en el procés de digitalització amb Torrent Futur

A la vesprada, les jornades van continuar amb Torrent Comerç i les xarrades “El pla d’impuls i modernització del comerç de Torrent” i “En quin nivell de digitalització es troba el meu comerç?”, dirigides a professionals del sector del comerç i l’emprenedoria. El punt final es va posar amb una taula d’experiències de comerços, on es van tractar les oportunitats tecnològiques en els comerços amb d’establiments que ja han iniciat el procés.

El segon dia, dimarts, Torrent Futur ha arribat amb el bloc temàtic Treball Futur; orientat a persones que estiguen cercant ocupació i que vulguen conéixer les possibilitats de desenvolupament professional i laboral que tenen al seu abast. D’esta forma s’han dut a terme els col·loquis “El nou mercat laboral: transforma’t, “Tècniques 4.0. de cerca d’ocupació” i “Com no ser un zombi laboral”.

Finalment, Torrent Futur s’acomiadarà esta vesprada amb el bloc Empresa Futur, que està dirigit als qui cerquen noves maneres de treballar en sectors tradicionals, a través de la tecnologia i la innovació. “L’estratègia d’especialització local de Torrent”, “Els DIH, nous ecosistemes per a la digitalització i innovació de les pimes” i una taula d’experiències d’empreses valencianes que han implementat mesures per a la transformació digital seran les encarregades de tancar el programa.

A més, aprofitant les jornades s’ha presentat l’estudi del mercat laboral de Torrent i el Pla d’impuls i modernització del comerç local, duts a terme en el marc de l’Estratègia DUSI de l’Ajuntament de Torrent, que estan finançats per fons FEDER de la Unió Europea. També s’ha parlat de l’Estratègia d’Especialització Intel·ligent de Torrent que està alineada amb l’Estratègia RIS3CV de la Comunitat Valenciana.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.