Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent es compromet amb el xicotet comerç d’alimentació
Torrent es compromet amb el xicotet comerç d’alimentació
,

Torrent es compromet amb el xicotet comerç d’alimentació

octubre 29, 2020

L’Ajuntament de Torrent dona principi a la campanya “Comerç de proximitat, aliments de qualitat”

El consistori incrementa la seua aposta per la “Targeta+25”, augmentant el pressupost de 30.000 a 50.000 euros per a realitzar compres en els comerços de la ciutat

Per quart any consecutiu, l’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal IDEA’T, posa en marxa la campanya de sensibilització i suport al xicotet comerç del sector d’alimentació “Comerç de proximitat, aliments de qualitat”.

Amb aquesta iniciativa es pretén conscienciar a la població dels avantatges que té comprar en els establiments de proximitat que ofereixen als seus clients productes frescos, de temporada i elaborats de manera artesanal; i motivar-los perquè consumisquen productes de proximitat.

A més de la corresponent campanya publicitària tant en mitjans convencionals com en mitjans on-line, els més de 40 comerços participants (carnisseries, fleques, verduleries, salaons… entre altres) obsequiaran als clients amb un porta-màscares amb la imatge de la campanya i amb les principals mesures de prevenció contra la COVID-19. També entregaran calendaris de 2021 els protagonistes dels quals seran els torrentins i torrentines de la campanya “100% *amb el comerç de Torrent”.

D’altra banda, en comprar en els comerços d’alimentació participants, els clients entraran en un sorteig de tres cistelles de Nadal i 30 premis de 50 euros per a comprar en aquests mateixos comerços. El sorteig se celebrarà l’11 de desembre, abans de les festes nadalenques, perquè els agraciats puguen gaudir del premi durant aquestes.

Marina Olivares, regidora responsable d’IDEA’T, considera que “fent costat als comerços de proximitat, fem costat a l’economia local, respectem el medi ambient, consumim productes de gran qualitat, cuidem de la nostra salut, rebem un tracte amable i personalitzat, tot són avantatges. A més, els xicotets comerços també ens ofereixen serveis com la nostra comoditat, com la possibilitat de fer comandes per whatsapp o altres mitjans digitals, o el servei a domicili”.

Gran èxit de la campanya “Targeta +25”

El regidor d’Economia, Andrés Campos, ha comentat que la campanya “Targeta +25” per a fomentar les compres i el consum local està sent un èxit, ha tingut un gran acolliment en la ciutadania de Torrent i en els seus comerços. De fet, ha sigut necessari incrementar el pressupost destinat inicialment a mateixa, que ha passat de 30.000 a 50.000 euros, la qual cosa suposa que un import total de 250.000 euros en targetes circulant pels comerços de Torrent. “Estem realitzant els tràmits oportuns per a augmentar encara més l’aportació municipal a aquesta campanya perquè siga possible estendre-la, almenys, fins a final d’any”, ha comentat Andrés Campos.

 

 

 

Torrent es compromet amb el xicotet comerç d’alimentació

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.