Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent’em-plaça organitzarà una jornada de debat obert

gener 26, 2017

El pròxim 31 de gener la sala cívica de l’Antic Mercat acollirà esta sessió que presentarà les conclusions de les jornades sobre el centre històric

Demà tindrà lloc el seminari ‘Una inversió responsable amb el futur’, dirigit principalment als guanyadors de la grossa de la loteria de Reis

L’Ajuntament de Torrent ha celebrat este matí l’habitual trobada amb els mitjans. Una reunió on han estat presents el grup d’arquitectes TAUT Centre Històric juntament amb la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat i han anunciat l’organització d’una jornada de debat obert sobre el projecte Torrent’ em-plaça. Una sessió que tindrà lloc dimarts que ve 31 de gener a les 17.30 hores en la sala cívica de l’Antic Mercat.

La jornada acollirà les principals conclusions del projecte que té com a propòsit donar a conéixer, conservar i activar el nucli antic de la ciutat i en el marc del qual el mes de novembre es feren unes jornades multitudinàries. Com ha assenyalat Vicent Meseguer, membre de TAUT CH, “es tracta de conscienciar el ciutadà i de fer evolucionar el centre històric a través de les propostes de tots els torrentins i torrentines”. Així ho ha ratificat també la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat, que ha indicat que “dins del procés de rehabilitació del nucli antic la participació dels veïns i veïnes és fonamental, volem escoltar-los la  veu i les seues opinions per a millorar el patrimoni comú”.

Després d’un període d’anàlisi i reflexió, en esta jornada de debat es pretén definir quines són les millors estratègies per a revaloritzar i dotar de dinamisme allò que ens envolta. Manolo Ros, arquitecte pertanyent al projecte TAUT CH ha recalcat també en la trobada amb els mitjans que “la participació ciutadana és imprescindible i que les seues idees són importants”. D’esta manera, es convida tots aquells veïns i veïnes a la jornada de dimarts, així com a participar-hi amb les seues propostes i inquietuds a través de la bústia habilitada en l’Antic Mercat o enviar-les a través del correu electrònic debatejornadasch@gmail.com.

Seminari d’inversions per als guanyadors de la loteria

També han recordat que demà, dijous 26 de gener, la Casa de la Cultura de Torrent acollirà la jornada ‘Una inversió responsable amb el futur’, destinada principalment als guanyadors de la grossa de la loteria de Reix; de 10.00 a 14.00 hores s’impartiran sis sessions per professionals amb coneixements especialitzats en l’àrea.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.