Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent, eixida de la segona etapa de la Volta Ciclista de la Comunitat Valenciana

gener 20, 2020

La 71a edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, que se celebrarà del 5 al 9 de febrer, comptarà aquest 2020 amb una etapa amb eixida des de Torrent. La prova esportiva, que es va presentar ahir a la vesprada amb la participació del Diputat d’Esports i regidor de l’Ajuntament de Torrent, Andrés Campos, i la regidora d’Esports, Susi Ferrer, ha ascendit en aquesta edició a la categoria Pro-Sèries. En total participaran 21 equips, amb set corredors per equip, que formaran un escamot de 147 ciclistes.

La Volta donarà el tret d’eixida el 5 de febrer, Castelló – Vila-real (Castelló) 180 km. I és en la segona etapa, 6 de febrer, quan Torrent es convertirà en protagonista acollint l’eixida de la prova, que tindrà la meta a Cullera. Seran 181 km que transcorreran a la província de València de mitja muntanya amb dos ports de muntanya exigents en la primera part, que donaran peu a una primera batalla de corredors que buscaran aqueixa escapada. Segona part d’etapa totalment plana, es recupera el final espectacular a la muntanya Radar meteorològic de Cullera. En aquest sentit, la regidora d’Esports, Susi Ferrer, ha posat l’accent “en la importància d’acollir esdeveniments tan rellevants com és la Volta Ciclista que converteixen a Torrent, una vegada més, en una ciutat que aposta per l’esport”.

Les etapes continuaran el divendres, 7 de febrer, Orihuela-Torrevieja (Alacant) 175 km; dissabte, 8 de febrer, Calp- Sierra Bérnia (Altea) 156 km; i diumenge, 9 de febrer, Paterna–València 98 Km.

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.