Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent dona a conéixer el treball de les associacions i la tasca de les voluntàries i els voluntaris

desembre 3, 2018

L’Ajuntament posarà en marxa un programa d’acompanyament dirigit a la tercera edat i a persones que no puguen eixir de casa

Torrent ha celebrat este cap de setmana per primera vegada el Dia del Voluntariat, amb l’objectiu de donar a conéixer el treball de les voluntàries i els voluntaris de Torrent en qualsevol àmbit de la societat. Dissabte, la plaça de la Unió Musical es va omplir d’activitat. La Fira del Voluntariat va acollir tallers, teatre i actuacions musicals per part de la falla Cronista, l’associació Santa Sofia de Bulgària, l’Escola Coral o la Muixeranga la Torrentina, entre d’altres.

La Ràdio Municipal de Torrent 97.3 va dedicar un programa especial en directe pel qual van passar protagonistes de les diferents associacions que van col·laborar en el Dia del Voluntariat: Adisto, Natura y Cultura, Asidit, Banc d’Aliments, AECC Torrent, Col·lectiu Soterranya, FAC, Falla Cronista, Creu Roja, Muixeranga La Torrentina, Santa Sofia de Llevant, Torrent Verd, Tècniques Orientals, Voluntariat pel Valencià, Escola Coral, Repte Solidari, Protecció Civil, ADAT, Neurodes, Torrent Invisible, ARTIC i Solidaritat Torrent.

L’alcalde, Jesús Ros, hi va participar amb el regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, a més d’altres membres de la corporació municipal. Ros, que va recórrer les parades i les activitats, va destacar que “el treball de les voluntàries i els voluntaris de totes les associacions donen sentit i cor a la paraula solidaritat”. Carbonell, per la seua part, va explicar que “les persones voluntàries són figures imprescindibles en la nostra societat, ja que duen a terme una labor molt important i desinteressada, i des de l’Ajuntament de Torrent tenim l’obligació d’oferir-los tota classe de suport i donar la major visibilitat a la seua acció social”.

A més, esta setmana es va donar a conéixer el nou programa que es posarà en marxa en breu, i en el qual s’està treballant des de fa mesos, centrat en l’assistència i acompanyament de les persones majors de la tercera edat o aquelles persones que ho necessiten per estar incomunicades en les seues cases.

 

 

 

 

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.