Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent destinarà 580.000 euros en beques orientades a l’educació

desembre 16, 2020

L’Ajuntament concedirà una sèrie d’ajudes per a garantir l’accés equitatiu al sistema educatiu i reforçar els recursos dels centres docents

L’Ajuntament de Torrent continua donant suport a l’educació amb l’aprovació d’una sèrie d’ajudes orientades a garantir l’accés equitatiu al sistema educatiu, així com a apuntalar els recursos dels centres docents i les activitats pedagògiques i culturals que impulsen. “La finalitat d’aquestes ajudes és afavorir la igualtat d’oportunitats i compensar les diferents situacions soci econòmiques de les famílies, perquè totes tinguen les mateixes condicions d’accés a l’educació. A més de reforçar els centres educatius”, subratlla la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

D’aquesta manera, l’Ajuntament concedirà un total de 449.600 euros en ajudes a l’alumnat infantil de primer cicle -d’entre 0 i 3 anys-  per al curs 2020/21; de manera que un 25’8% del total de les beques concedides seran de 900 euros, un 28’2% de 800 euros, un 34% de 700 euros, un 8’5% de 600 euros i un 3,4% de 500 euros. Igualment, s’empraran 27.318 euros en l’adquisició de material didàctic per als centres docents, l’adquisició de llibres per a les biblioteques escolars, el desenvolupament d’experiències pedagògiques singulars –com un hort escolar-, la realització d’activitats culturals i extraescolars i el manteniment de les associacions de pares i mares.

Així mateix, amb la finalitat d’ajudar en l’adquisició de material escolar, el consistori destinarà 102.000 euros en ajudes dirigides a estudiants d’infantil de segon cicle, educació primària, secundària, educació permanent d’adults i estudis de música i dansa. La delegació d’Educació ha publicat el llistat de concessió de beques, de les quals es beneficien 2.056 alumnes i alumnes i es divideixen de la manera següent: un 27’6% del total serà concedit a l’alumnat d’educació infantil de segon cicle; un 45% per als xiquets i xiquetes d’educació primària; un 18’7% per a l’estudiantat d’educació secundària; un 3’7% serà destinat a l’educació permanent d’adults; i, finalment, un 4’8% en ajudes per a cursar música i dansa.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.