Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent desplega un dispositiu especial en la festivitat de Tots Sants per a regular l’accés al cementeri
Torrent desplega un dispositiu especial en la festivitat de Tots Sants per a regular l’accés al cementeri
,

Torrent desplega un dispositiu especial en la festivitat de Tots Sants per a regular l’accés al cementeri

novembre 3, 2021

Des del divendres 29 d’octubre fins al dilluns 1 de novembre Policia Local i Protecció Civil vetlaran per la seguretat de la ciutadania

L’aparcament de la Ciutat Esportiva quedarà habilitat per a l’ús i serà debades

L’Ajuntament de Torrent, per mitjà de la Policia Local, ha dissenyat un dispositiu especial en els voltants del cementeri parroquial, que es desplegarà durant tot el cap de setmana i el dia de la festivitat de Tots Sants, per a garantir la seguretat dels ciutadans i regular el trànsit rodat i l’accés de vianants.

A partir del divendres 29 d’octubre i fins al dilluns 1 de novembre el cementeri estarà obert cada dia des de les 8.30 fins a les 18.00 h per a rebre les visites de tots aquells que decidisquen celebrar aquesta festivitat amb el record dels seus familiars.

Per aquest motiu, la Policia Local de Torrent desplegarà 60 efectius en servei operatiu -12 agents cada dia, amb el reforç de 24 efectius per al dilluns 1 de novembre-, a més de comptar amb la col·laboració de membres de Protecció Civil, els quals s’encarregaran d’atendre els ciutadans i d’eventuals urgències als voltants del cementeri. Així mateix, la Policia Local ha coordinat amb la Policia Nacional un pla per a possibles contingències derivades d’aglomeracions en l’exterior del recinte parroquial, mentre que s’ha coordinat amb els responsables del cementeri l’organització de l’interior.
El dispositiu de seguretat per a enguany torna a desenvolupar-se com en anteriors ocasions, llevat de l’any passat, en què va haver d’adaptar-se a unes normes sanitàries preventives davant la situació derivada de la pandèmia. Es torna per tant a la normalitat, i és únicament destacable que serà obligatori en tot moment l’ús de màscares i haurà de respectar-se la distància interpersonal de seguretat.

Quant a la regulació dels accessos al cementeri, s’establirà un sentit únic per al trànsit de vehicles als carrers de la Mare de Déu de la Soledat -recentment renovada per l’Ajuntament amb zones verdes i nou arbratge- i el camí vell d’Albal, per a incrementar la seguretat tant de conductors com de vianants, mentre que Protecció Civil instal·larà una carpa per a atendre les persones que ho necessiten. S’habilitarà també una zona d’aparcament reservada per a persones amb mobilitat reduïda, a més de permetre l’accés gratuït a l’aparcament de la Ciutat Esportiva, que estarà obert tots els dies fins a dues hores després del tancament del cementeri.

Finalment, els membres de la Policia Local vigilaran el compliment de les normes de seguretat i les possibles aglomeracions en l’espectacle del ‘Ball als Difunts’ que el Cercle Catòlic ha programat per a la vesprada de dilluns.

Torrent desplega un dispositiu especial en la festivitat de Tots Sants per a regular l’accés al cementeri

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.