Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent culmina els actes commemoratius dels 770 anys de la Carta de Poblament

desembre 3, 2018

Més de 1.000 persones visiten la Torre en els últims tres dies

Els actes per a commemorar els 770 aniversari de l’atorgament de la Carta Pobla a Torrent han conclòs este cap de setmana amb activitats lúdiques i culturals. D’una banda, la plaça Major acollí l’espectacle “Noves il·lusions amb el folklore”, del Grup de Ball de Torrent, que interpretà peces del folklore tradicional. D’igual manera, en la sala cívica de l’Antic Mercat tingué lloc el XXVIII Concurs d’Indumentària valenciana Narci Garcia, organitzat per la falla Cotxera, en modalitats infantil, femenina i masculina.

A més a més, al llarg del cap de setmana ha seguit en marxa la iniciativa “Torre oberta”, gràcies a la qual el monument més emblemàtic de la ciutat es podia visitar sense inscripció prèvia. Així, el divendres, el dissabte i el diumenge passaren per la Torre més de 1.000 persones. En total, des de 2015, s’han sumat 11.383 visitants. Amb motiu de l’aniversari de la Carta de Poblament, la Torre ha estat oberta durant l’última setmana per a rebre visites lliurement i a més estaven exposats llibres i documents històrics sobre la història de Torrent.

Al llarg dels últims dies la ciutat de Torrent ha commemorat amb diferents activitats els 770 anys de la seua Carta de Poblament. Així, a banda de la iniciativa Torre Oberta, tingué lloc una xarrada sobre la Carta Pobla i el desenvolupament del municipi de Torrent.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.