Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent correrà la RunCàncer el 26 de setembre
Torrent correrà la RunCàncer el 26 de setembre
,

Torrent correrà la RunCàncer el 26 de setembre

gener 22, 2020

La prova solidària de 2019 va marcar un èxit en la capital de l’Horta Sud amb més de 2.353 persones participants i una recaptació de 11.756 €

L’Associació Espanyola Contra el Càncer de València (AECC València) va presentar divendres passat la VI edició RunCàncer per a aquest 2020; el circuit de carreres i marxes solidàries més gran de tota Europa, i en el qual la ciutat de Torrent se suma un any més corrent el dia 26 de setembre. El Palau de Congressos va acollir aquest acte de presentació que ha va comptar amb la participació de la presidenta de la Junta Local de l’AECC Torrent, Amparo Almerich; la regidora d’Esports, Susi Ferrer, el Diputat d’Esports i regidor de l’Ajuntament de Torrent, Andrés Campos; i el president de la AECC València, Tomás Trénor.

Un total de 108 marxes, 17 de les quals també albergaran carrera, se celebraren al llarg d’enguany. Torrent, que l’any passat va reunir a més de 2.353 persones participants, va sumar una recaptació de 11.765 euros. Així, el Circuit RunCàncerAECC València va tancar 2019 reunint a prop de 82.000 participants en les 81 proves celebrades en aquesta V edició, que torna a ser rècord gràcies als 340.855€ recaptats.

Torrent correrà la RunCàncer el 26 de setembre

Durant l’acte, a més, es va fer lliurament de les beques d’investigació contra el càncer als cinc joves seleccionats gràcies a la recaptació del circuit del passat 2019. D’aquesta forma, enguany AECC València ha repartit cinc beques d’investigació en projectes relacionats amb el càncer de mama, el càncer infantil, el càncer de pròstata i d’estómac.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.