Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent convoca les ajudes destinades a associacions i entitats culturals sense ànim de lucre

setembre 10, 2020

Entre els criteris de valoració s’inclouen totes aquelles activitats encaminades a la promoció cultural a través de plataformes online en el context del Covid-19

Amb l’objectiu de promoure el desenvolupament de les activitats culturals a la ciutat, l’Ajuntament de Torrent, a través de la seua Àrea de Cultura, ha obert la convocatòria per a sol·licitar la concessió de les subvencions dirigides a associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre que desenvolupen els seus projectes en l’àmbit territorial del municipi.

A través d’aquestes ajudes, que compten amb un pressupost total de 32.000 € i que podran sol·licitar-se telemàticament fins al 5 d’octubre, el consistori cerca donar suport, fomentar i difondre tot tipus d’activitats vinculades a la cultura, la llengua i el patrimoni valencià, així com l’exercici d’activitats dirigides a millorar el coneixement i el gaudi de la cultura per part de la ciutadania. “Aquestes subvencions són una clara aposta per la dinamització de la cultura a la nostra ciutat, així com per posar en valor la nostra llengua, tradicions folklòriques i patrimoni”, ha explicat la regidora de Cultura, Susi Ferrer.

Per a garantir la riquesa cultural de Torrent, així com la varietat de les propostes dirigides a tots els públics, les bases de la convocatòria contemplen una categorització de les activitats segons les quanties econòmiques de les ajudes: teatre (8.500€), ball (8.000€), pintura (600€), literatura (2.500€), valencià (1.500€), música (2.500€) i resta d’activitats (8.400€).

Cal destacar que a l’hora de valorar la concessió o denegació de les ajudes, així com la seua quantia econòmica, es tindran en compte criteris com el benefici per a la ciutadania, les persones a les quals van destinats els projectes, el caràcter intergeneracional i inclusiu dels mateixos o la seua innovació i originalitat. A més, enguany s’ha incorporat un nou criteri de valoració en reconeixement de totes aquelles activitats encaminades a contrarestar els efectes del Covid-19 en l’àmbit de la cultura. En aquests casos es contemplarien exemples com la promoció cultural a través de formats web o transmissions online durant els últims mesos com una forma d’entreteniment i formació en un context de crisi sanitària.

Les sol·licituds hauran de realitzar-se a través de la seu electrònica de l’ajuntament i hauran d’anar acompanyades de la documentació que acredite els projectes o activitats. Les bases i els tràmits poden consultar-se a través del següent enllaç:
https://www.torrent.es/torrentPublic/inicio/serveis/ajudessubvencions.html

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.