Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Torrent convoca les ajudes del xec bebé

juny 3, 2019

Esta subvenció, dotada amb 200 euros, està destinada a famílies de Torrent que hagen tingut o adoptat un fill entre juny de 2018 i juliol de 2019
L’Ajuda Bebé s’ha d’invertir en botigues locals adherides a la campanya

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Torrent ha aprovat les bases reguladores de l’Ajuda Bebé per a enguany, destinades a les famílies empadronades a la ciutat que hagen tingut o adoptat un fill entre l’1 de juliol  de 2018 i el 30 de juny de 2019. Les famílies amb xiquets nascuts a partir de l’1 de juliol de 2019 fins al 31 de desembre de 2019 podran presentar la sol·licitud d’ajuda a partir de l’aprovació de la convocatòria del pròxim any 2020.

A més de representar una ajuda econòmica directa per al beneficiaris, potencia, alhora, el comerç local, ja que la quantia rebuda d’esta ajuda s’invertirà en els comerços de puericultura, productes farmacèutics i alimentació infantil que s’han adherit a la campanya (poden consultar-se en www.torrent.es), de manera que, al mateix temps que es fomenta des del consistori la proximitat amb la ciutadania, s’afavorix i s’impulsa el comerç local.

Les famílies sol·licitants de l’Ajuda Bebé han d’estar empadronades a Torrent, de forma acreditada i ininterrompuda, amb almenys 12 mesos d’antelació al naixement o l’adopció del menor. També es valora, com a criteri de concessió, la situació econòmica de la unitat familiar.

Esta subvenció es concedirà per transferència bancària directa a les famílies beneficiàries, després que hagen presentat la sol·licitud de l’ajuda en el Departament d’Informació Ciudadana (TDIC), amb el justificant de les compres de productes per al menor en els comerços adherits a esta campanya que igualen o superen la quantitat de 200 euros. També es pot fer el tràmit telemàticament, per a la qual cosa s’ha d’emplenar el formulari següent web municipal.

Les bases reguladores i la llista de comerços adherits a esta prestació es poden consultar en el següent enllaç.2

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.