Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent convoca la IX edició dels Premis Carta de Poblament

setembre 24, 2019

Les propostes de candidatures poden presentar-se fins al 21 d’octubre

L’Ajuntament de Torrent ha obert la convocatòria per a presentar les sol·licituds per a la IX edició dels Premis Carta de Poblament; una iniciativa que reconeix el treball, esforç i dedicació de les persones o entitats torrentines que milloren de manera significativa la societat, tant en la seua labor social com professional. El període per a presentar les candidatures estarà obert fins al 21 d’octubre.

Els premis, que se celebren de manera biennal, van dirigits a persones, entitats o col·lectius. Les modalitats són quatre: Arts, Lletres i Esports; Ciència, Tecnologia i Medi ambient; Societat i Concòrdia; i Trajectòria professional. La regidora de Cultura, Susi Ferrer, ha explicat que des del consistori “reconeixem la gran labor que, a nivell cultural, social, festiu o científic, realitzen les persones i que repercuteix en les diferents esferes de la nostra societat torrentina”.

Com a data de referència per a realitzar el lliurament de guardons, s’ha pres el dia 28 de novembre de 1248, dia en què es va signar l’atorgament la Carta de Poblament de Torrent a les primeres famílies de pobladors després de la conquesta de Jaume I i que representa l’acta de naixement del poble torrentí.

Les propostes de candidatures han de presentar-se mitjançant un imprés formal, facilitat per l’Ajuntament, bé en l’oficina TDIC – Model Cult- 0005), o descarregant-ho des de la web municipal (www.torrrent.es). El document haurà de ser enviat per correu (Ramón y Cajal, 1. A/A Delegació de Cultura), fax (96 159 98 10), correu electrònic (cultura@torrent.es), o de manera presencial en el registre d’entrada.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.