Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent contractarà a 14 persones a través del programa EMCORP 2020

setembre 18, 2020

Hui ha finalitzat el procés de presentació de documentació per a emprar a 2 treballadors/as socials, 1 integrador/a social; 2 auxiliars administratius i 1 tècnic administratiu; 1 oficial de pintura i 2 d’obra de paleta; 1 peó d’obra i 4 de pintura

L’Ajuntament de Torrent ha finalitzat el procés de presentació de documentació per a la convocatòria d’incorporació temporal de 14 persones. Aquesta oferta laboral emprarà a 2 treballadors/as socials, 1 integrador/a social; 2 auxiliars administratius i 1 tècnic administratiu; 1 oficial de pintura i 2 d’obra de paleta; 1 peó d’obra i 4 de pintura, emmarcada en el programa EMCORP 2020. Les persones seleccionades s’incorporaran durant 6 mesos a jornada completa en diferents departaments municipals on desenvoluparan actuacions d’interés general i social per al municipi.

Amb EMCORP 2020, LABORA ha concedit al consistori torrentí una subvenció de 225.251,69 € destinada a la contractació de persones desocupades inscrites en LABORA i de, almenys, 30 anys d’edat, en col·laboració amb corporacions locals. Com ha expressat la regidora de Relacions amb Idea’t, Marina Olivares, “gràcies a aquest programa afavorim al públic jove de Torrent oferint-los una oportunitat perquè puguen treballar i, al mateix temps, adquirisquen experiència laboral, sobretot en aquests mesos tan difícils pels quals estem passant”.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.