Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Torrent continua la seua aposta per la formació i l’ocupació

juliol 28, 2017

El POEJ ‘Iniciactiva’ permetrà a 90 persones formar-se i incorporar-se al mercat laboral mitjançant 6 itineraris de formació en diferents especialitats

L’Ajuntament de Torrent s’unirà al Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil “Iniciactiva” emmarcat dins del Fons Social Europeu amb una quantia de 440.000€. Esta iniciativa permetrà a 90 persones formar-se i incorporar-se al mercat laboral mitjançant 6 itineraris de formació en diferents especialitats com: neteja viària, neteja d’edificis, disseny i creació de pàgines web, logística, hostaleria i cuina.
Les 15 persones que participaran a partir de 2018 en cadascuna de les especialitats rebran una beca amb una dotació econòmica d’almenys 100€/mes i la durada aproximada del programa és d’entre 7 i 8 mesos. cal destacar que este programa està dirigit a persones entre 16 i 30 anys els qui adquiriran “experiència, coneixements i habilitats essencials com a creativitat, iniciativa, tenacitat i treball en equip. Tot açò amb la finalitat de trencar les barreres que impedeixen el seu accés al mercat laboral”, afirma el regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos, qui també va voler posar en valor la importància que Torrent “se situe al costat de ciutats com Madrid que han rebut la mateixa ajuda que el nostre municipi”.
A més es contractaran a 15 persones per a dur a terme tot este programa, entre ells es troba: un coordinador de projecte, un tècnic d’inserció laboral, tres administratius, quatre llocs de tutoria i docència i sis docents.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.