Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent continua amb el projecte de reurbanització de Camí Reial
Torrent continua amb el projecte de reurbanització de Camí Reial
,

Torrent continua amb el projecte de reurbanització de Camí Reial

setembre 8, 2021

S’inicien les obres d’una nova fase de renovació de la xarxa d’aigua i de la instal·lació d’enllumenat

L’Ajuntament de Torrent continua desenvolupant el pla de reurbanització dels espais públics. En els últims mesos s’han iniciat les obres en diverses zones de la ciutat, algunes encara en execució o a meitat de procés, i aquesta setmana s’ha iniciat una nova fase en Camí Reial. En aquesta ocasió, les obres afecten un tram de 170 m comprés entre els carrers del Riu Túria i de Sant Marcel·lí fins a la intersecció amb els carrers de Sant Valerià i Sant Ferran.

Les millores en Camí Reial preveuen la renovació de la xarxa arterial i de distribució d’aigua potable, així com la renovació dels col·lectors de sanejament, una instal·lació de xarxa de reg i el soterrament de la instal·lació d’enllumenat. A més, una vegada fetes aquestes intervencions, es repavimentarà tota la zona segons la nova secció viària, mantenint el criteri de les millores ja concloses en el tram previ del Camí Reial, amb espais d’aparcament en els dos costats i alineació d’escocells i voreres.

D’altra banda, el desenvolupament de les obres afectarà el trànsit rodat, així es limitarà la circulació de vehicles en doble sentit, de manera que quedarà disponible un únic carril en el qual s’alternaran els dos sentits de circulació.

La regidora de Gestió de la Ciutat, Inma Amat, assenyala que “aquesta ampliació de les actuacions urbanístiques s’engloba en els projectes que el govern municipal ha iniciat amb la finalitat de millorar la imatge urbana de la ciutat i renovar els serveis públics, i dona continuïtat a les obres que s’han iniciat recentment en diversos punts de la ciutat”.

 

 

 

 

Torrent continua amb el projecte de reurbanització de Camí Reial

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.