Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, , ,

Torrent constitueix la seua corporació municipal aquest cap de setmana

juny 13, 2019

El dissabte al matí, l’Ajuntament de Torrent celebra el ple extraordinari de la presa de possessió de la nova corporació municipal de l’Ajuntament de Torrent. En l’acte es realitzarà la possessió dels regidors, la declaració de constitució de la corporació, elecció i proclamació de l’Alcalde i presa de possessió de l’Alcalde. Perquè els torrentins i torrentines puguen seguir-ho en directe, el ple s’emetrà en streaming per la pàgina de Facebook i el canal de Youtube Ajuntament de Torrent. A partir de les 11.30 hores.

Festa de Sant Joan
De la mà dels Moros i Cristians, els torrentins i torrentines podran gaudir de la festa de Sant Joan. La plaça Major es converteix un any més en l’escenari de la festa que organitza la FCMT, i que donarà inici el dissabte a les 21 h amb el lliurament de premis als cartells per a les pròximes festivitats. La vetlada continuarà a les 23.30 h amb una revetla.

D’altra banda, la Gavella també organitza la festa de Sant Joan en el col·legi Antonio Machado. El divendres a les 18 h.

Pintura
L’Associació de Veïns del Vedat acull l’exposició “Vistiendo ilusiones”, de Hermelinda Carriler. Una mostra que tindrà lloc el divendres a les 19 h en el local de l’associació.

Un matí sobre rodes
El diumenge al matí tindrà lloc una jornada solidària sobre rodes, organitzada per la Rabosa i ADISTO. A les 10 h en la plaça Unió Musical.

Activitats musicals
El punt final del cap de setmana el posarà la presentació del disc de Ina Martí ‘Així’, la torrentina mostrarà el seu primer disc basat en poemes de Vicent Andrés Estellés, Voro Ortells, María Josep Escrivà, Luis Cernuda, Vicente Alexandre i Miguel Hernández. El diumenge a les 20 h a la Casa de la Cultura.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.