Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent commemora el Dia de la Discapacitat i la Dependència amb música i un taller de begudes saludables

desembre 3, 2018

Amb motiu del Dia de la Discapacitat i la Dependència, l’Ajuntament de Torrent, a través de la Delegació d’Atenció a les Persones i el Pla de Persones amb Discapacitat o Dependència, ha preparat un programa d’activitats per a commemorar esta data en què han participat tots els col·lectius, centres ocupacionals, col·legis d’educació especial i associacions d’atenció a les persones amb discapacitat de la ciutat.

Les activitats han començat amb una marxa carregada de ritme, il·lusió i ganes de passar-ho bé, amenitzada per la música de Kultrum batukada. Els participants han recorregut l’avinguda al Vedat fins a arribar a la Torre on s’han llegit diversos manifestos, un a càrrec de l’associació ASIDIT i  un altre a càrrec del Centre Ocupacional ABD de Torrent. A més, s’ha realitzat una actuació musical representada per la Fundació Espurna on han representat un fragment de Blancaneu, el musical. Tot això acompanyat d’ARTIC i el seu taller de begudes saludables del quan han pogut gaudir tots els assistents, unes 400 persones.

L’alcalde, Jesús Ros, i el regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, acompanyats per representants de la corporació municipal, s’han unit a la marxa i han gaudit de les activitats a la Torre. Carbonell ha destacat que “hem dissenyat el programa pensant en totes les persones amb discapacitat de Torrent, perquè puguen gaudir del dia, però sobretot per a augmentar la visibilitat del col·lectiu”.

ADISTO celebra la Fira de Tardor

L’associació ADISTO va celebrar diumenge al matí la tradicional Fira de Tardor, una iniciativa que té com a objectiu difondre les activitats de l’associació. Un gran nombre de persones es van congregar en la plaça de la Unió Musical durant el matí de diumenge i van participar en les diferents activitats, dirigides a tots els públics. D’una banda, els xiquets i les xiquetes ho van passar molt bé en els tallers de pintacares, xapes, joc de l’oca gegant, recorregut de bicis i bombolles de sabó. D’altra, els més majors van gaudir d’un servei de quint i tapa i van poder avançar les compres nadalenques en el mercat ambulant solidari. A més, l’esport també va estar present en la fira amb la participació de Kanggo Fitness i Fitflamc.

D’altra banda, esta vesprada està prevista la presentació del curtmetratge Plumas y tacones, dirigit per Roger Fresquet Martínez i en el qual participen com a actors els usuaris d’ADISTO. La història se centra en un grup d’artistes que, cansats de fer obres de temàtica infantil, decidixen llançar-se i fer un music-hall on poder expressar la seua part més picaresca i divertida. L’acte tindrà lloc a les 19.30 h en la Casa de la Cultura.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.