Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent concedeix els X Premis Carta de Poblament
Torrent concedeix els X Premis Carta de Poblament
,

Torrent concedeix els X Premis Carta de Poblament

novembre 30, 2021

Octavio Romero Ferraro, José Manuel Almerich Silla, l’Escola de Persones Adultes i el Torrent CF seran distingits per la seua trajectòria professional i la seua contribució al desenvolupament de la ciutat

L’Ajuntament de Torrent ha organitzat una jornada d’actes amb motiu del 28 de novembre, data en què es commemora l’atorgament de la carta de poblament a la ciutat de Torrent.

Així, diumenge tindrà lloc la gala de lliurament de la desena edició dels Premis Carta de Poblament, uns guardons que reconeixen el treball, dedicació, esforç i trajectòria de torrentins i torrentines en diferents àmbits, i que són consensuats per un jurat compost de personalitats de la societat torrentina, com ara José Ortí Soriano, president del jurat, Manuel Herreros, Champi, Sacramento Rodríguez, Vicente Carratalà, José Hernández Yago, Alicia Salvador, Amparo Fandos i el cronista oficial de Torrent i secretari del jurat, José Royo. “Els Premis Carta de Poblament reconeixen públicament els mèrits de torrentines i torrentins que amb el seu esforç contribueixen a l’avanç i desenvolupament social i recau, directament i indirecta, en la millora del benestar de la població”, ha expressat l’alcalde Jesús Ros.

En aquesta ocasió es reconeix la tasca d’ambaixadors que fan al club de futbol centenari de la ciutat, el Torrent CF, que rebrà el seu guardó en la categoria d’Arts i esports, per contribuir a la creació d’una imatge de prestigi vinculada al nom de la ciutat. Així mateix, serà distingit pel seu treball en Ciència i tecnologia, el doctor i investigador expert en oncologia, Octavio Romero Ferraro, responsable d’importants investigacions contra el càncer. L’Escola d’Adults de Torrent rep enguany el premi en la modalitat de Societat i concòrdia, per ser un model d’espai creat per a la convivència i la integració, on els valors d’una educació social compten tant com els continguts que s’hi imparteixen. Finalment, el reconeixement a una carrera reeixida, tant en la docència com en la investigació sobre la salut bucodental, han fet a José Manuel Almerich Silla mereixedor d’aquest premi a tota la seua trajectòria professional.

La regidora de Cultura, Susi Ferrer, ha manifestat que “en aquest reconeixement de mèrits no compta solament l’excepcionalitat dels premiats, sinó que volem donar un impuls a la divulgació de l’origen, les arrels i les motivacions dels valors que ens defineixen com un poble dinàmic i mantenen viva la nostra història”.

La cerimònia de lliurament dels premis serà el matí de diumenge 28, en l’ Antic Mercat, a partir de les 11 hores i podrà ser seguida en directe per streaming a través dels comptes oficials de l’Ajuntament de Facebook i Youtube. La jornada es completarà amb una actuació especial d’unes veus líriques molt unides a la nostra ciutat, Pascual i Saray, a les 20 hores. La fi de festa arribarà a la nit, a les 22 hores, amb un gran castell de focs artificials en el Parc Central, a càrrec de Pirotècnia Zarzoso.

Torrent concedeix els X Premis Carta de Poblament

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.