Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent comptarà amb una nova Llançadora Connecta Ocupació
Torrent comptarà amb una nova Llançadora Connecta Ocupació
,

Torrent comptarà amb una nova Llançadora Connecta Ocupació

febrer 14, 2021

Aquest programa gratuït d’orientació laboral, que ha registrat un 60% d’inserció laboral en edicions anteriors, està destinat a guiar les persones en situació de desocupació per a reactivar la seua cerca de treball

En la ciutat de Torrent es posarà en marxa, a partir de març, la segona edició del programa gratuït d’orientació laboral Llançadora Connecta Ocupació de Torrent, destinat a ajudar i guiar les persones en situació de desocupació -d’entre 18 i 60 anys- per a reactivar la seua cerca de treball gràcies a l’aprenentatge de noves tècniques i eines. La iniciativa, que va registrar un 60% d’inserció laboral en la passada edició, està impulsada per la Fundació Santa Maria la Real i la Fundació Telefònica en col·laboració amb IDEA’T i l’Ajuntament de Torrent, compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu i s’emmarca en el programa operatiu POISES. 

D’aquesta manera, els participants tindran accés al suport i l’assessorament de tècnics especialitzats, els quals els guiaran per a aprendre a realitzar un itinerari integral de cerca d’ocupació, actualitzar el currículum, protagonitzar simulacions d’entrevistes de treball i contactar amb empreses. Aquestes tasques es duran a terme, tant en sessions virtuals com presencials, en instal·lacions cedides i condicionades per l’Ajuntament per a complir, així, les mesures de seguretat i higiene necessàries. No obstant això, en funció de l’evolució de la crisi sanitària, el programa podrà passar a ser totalment en línia. 

Així mateix, les persones interessades a participar en la pròxima Llançadora Connecta Ocupació de Torrent podran inscriure-s’hi en la web www.lanzaderasconectaempleo.es fins al pròxim 19 de febrer o, també, de manera presencial en l’Agència d’IDEA’T, concertant cita en el telèfon 961 111 868 de 9.00 a 14.00h. Per a obtindre’n més informació, es pot descarregar el dossier de premsa disponible en la web de LCE https://www.lanzaderasconectaempleo.es/kit-prensa.

 

 

Torrent comptarà amb una nova Llançadora Connecta Ocupació

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.