Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent commemora el Dia Universal de la Infància amb un emotiu vídeo
Torrent commemora el Dia Universal de la Infància amb un emotiu vídeo
,

Torrent commemora el Dia Universal de la Infància amb un emotiu vídeo

novembre 23, 2020

L’objectiu d’aquesta iniciativa és reivindicar la importància de garantir els drets de la infància i promoure el seu benestar

 L’Ajuntament de Torrent, a través del Departament d’Infància, ha col·laborat amb els xiquets i xiquetes del municipi per a realitzar un muntatge audiovisual en commemoració del Dia Universal de la Infància, el qual té com a objecte reivindicar la importància de protegir i garantir els drets infantils ratificats per l’ONU, fomentar la fraternitat entre els xiquets i xiquetes i promoure el seu benestar.

Així mateix, també es pretén situar el focus d’atenció en la difícil situació que afronten dia a dia els xiquets i xiquetes més desfavorits. Per aquesta raó, en el vídeo es recullen una sèrie de moments que posen de manifest –a manera de denúncia- el privilegi que suposa gaudir d’alguns drets com jugar, beure aigua, alimentar-se, tindre un nom i una identitat o poder opinar, entre altres.

A més d’aquesta iniciativa, l’edifici de l’Ajuntament es vestirà de color blau a partir de les 18:00h, unint-se així a la proposta que fa UNICEF als municipis que conformen les Ciutats Amigues de la Infància respecte a la il·luminació d’espais rellevants i, per tant, confirmant el compromís de Torrent per a assegurar un futur més just, equitatiu i sostenible per als més joves.

Per a l’enregistrament d’aquesta peça s’ha comptat amb la participació d’organitzacions o institucions que fan un excel·lent treball diari amb els xiquets i xiquetes de Torrent, com ara: ADISTO, la Lliga Espanyola de l’Educació i la Cultura Popular, la Fundació Maria Auxiliadora, Corresponsals CIJ Torrent, el Centre d’Acció Social del Cercle Catòlic de Torrent, Creu Roja Torrent, l’associació Nova Vida, el Col•lectiu Sotteranya i el Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes de Torrent. Igualment, també han col·laborat aportant imatges els col·legis La Puríssima, El Molí, Mare de Déu del Roser, Nostra Senyora de Montesino i San José i Santa Ana.

 

 

Torrent commemora el Dia Universal de la Infància amb un emotiu vídeo

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.