Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Torrent commemora el Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme  

abril 2, 2020

Igualment, la capital de l’Horta Sud ha preparat activitats que tindran lloc divendres que ve per a celebrar el Dia del Llibre Infantil i Juvenil

Hui, 2 d’abril es commemora el Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme, una ocasió perfecta per a posar en valor el respecte i reconeixement de les necessitats dels altres, especialment en la situació en què vivim actualment.
L’Assemblea General de les Nacions Unides va instaurar en 2007 el 2 d’abril com a Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, amb l’objectiu de posar en relleu la necessitat de contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones amb TEA i promoure la inclusió d’aquestes en tots els àmbits de la societat com a ciutadans i ciutadanes de ple dret.

Dia del Llibre Infantil i Juvenil
D’altra banda, coincidint amb la data del naixement d’Hans Christian Andersen, avui se celebra també el Dia del Llibre Infantil i Juvenil. Així, la biblioteca de Torrent portarà el seu club de lectura infantil a la pròpia casa de tots els torrentins i torrentines a través de la programació online que el consistori ha preparat per a aquestes dates.
D’una banda, el divendres, 3 d’abril, a les 10 hores, hi haurà una activitat en directe per a comentar el reeixit llibre “El diari de Greg”, a més de poder conèixer tots els detalls de com participar en el club.
El 10 d’abril, el clàssic d’aventures infantil “El xicotet vampir” serà el protagonista del club de lectura. També a les 10 h i en directe, igual que l’anterior, a través de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Torrent.

Activitats online
Per a fer més agradable el període de confinament dels torrentins i torrentines, el consistori va posar en marxa una programació d’activitats online dirigides a tots els públics. A través de la pàgina de Facebook es poden seguir sessions esportives, tallers i activitats culturals.

Durant els matins, la ciutadania es pot posar en forma amb les classes online impartides per monitors. Ioga, pilates, gimnàstica de manteniment són algunes de les disciplines proposades i que estan tenint un gran acolliment per part del públic. A la vesprada, arriba el torn dels tallers, com el de fotografia que va tenir lloc el dimarts a la vesprada o el de punt de ganxo que es realitzarà aquesta vesprada. Igualment, ahir va tenir lloc l’obra teatral ‘La pantalla teatral’, del grup infantil de Cucurucú Teatre i el passat cap de setmana es va gaudir del concert ‘Arrels, El triangle de la vida’.

Els programes, que s’emeten en horari d’11 h i 18 h, són anunciats prèviament en la pròpia pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Torrent.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.