Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent commemora el Dia de la Policia Local en un acte de lliurament de distincions i felicitacions
Torrent commemora el Dia de la Policia Local en un acte de lliurament de distincions i felicitacions
,

Torrent commemora el Dia de la Policia Local en un acte de lliurament de distincions i felicitacions

octubre 20, 2021

L’Ajuntament de Torrent fa un reconeixement a la Policia Local amb el lliurament de distincions al mèrit policial i felicita els policies jubilats per la dedicació i el treball de tota una vida

Així mateix es reconeix la labor de l’agrupació local de Protecció Civil de Torrent

La ciutat de Torrent va organitzar el passat 15 d’octubre un acte de reconeixement als membres del cos de la Policia Local de Torrent, que se celebrà amb motiu de la commemoració del Dia de la Policia Local.

L’alcalde Jesús Ros, acompanyat per la regidora de Seguretat Ciutadana, Inma Amat, i pel cap del cos de la Policia Local de Torrent, Eduardo Martínez, foren els encarregats d’entregar les medalles i dedicar les felicitacions i mencions amb les quals es reconeixia la trajectòria i els mèrits dels agents.

A l’acte van assistir l’equip de govern i membres de la corporació, així com representants de la Guàrdia Civil, de la Policia Nacional i de l’Exercit de l’Aire, amb representants de la societat civil de la ciutat, que es van reunir al jardí de l’Hort de Trénor per a acompanyar els agents locals en un dia en què es reconeix la responsabilitat i el treball dels qui assumeixen la seguretat del municipi.

La regidora de Seguretat Ciutadana va donar la benvinguda als assistents amb un discurs en què feu valdre el treball de les persones que integren el cos de la Policia Local, i els va agrair “la seua dedicació i l’esforç de tota una vida al servei dels altres i en defensa dels drets i les llibertats públiques”. En aquest mateix acte es va homenatjar també els policies locals jubilats, els quals van rebre un diploma en reconeixement a la seua trajectòria. A continuació, es va lliurar una medalla als membres de la Policia Local de Torrent amb trenta i vint anys de servei en actiu, en agraïment a la dedicació constant en el compliment dels deures. Finalment, van ser condecorats amb la Medalla Blava amb distintiu Blanc el guardonats següents:

L’agent Javier Chust Gómez, per la seua decidida intervenció davant un possible cas de suïcidi que va evitar posant en risc la seva integritat física.

El cap de l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil, Francisco Lona Oto, en representació de tota l’agrupació de voluntaris, pel seu altruisme i la col·laboració amb altres entitats, especialment amb la Policia Local, des del primer dia de la pandèmia.

L’intendent Juan Andrés Riquelme Botifora, cap de la Divisió Policial Operativa de la  Policia Local de Torrent, en representació del cos de la Policia Local, pels serveis humanitaris i de seguretat durant la pandèmia.

L’alcalde Jesús Ros posà fi a aquest acte amb un discurs en què felicitava el cos de la Policia Local de Torrent “per la gran labor que han dut a terme durant tot aquest temps de pandèmia, en el qual han vetlat per la nostra seguretat i han posat en risc, en alguns casos, la seua pròpia seguritat i la de les seues famílies”. També va haver-hi paraules d’agraïment a Protecció Civil per la inestimable col·laboració i per les tasques de reforç en què han participat durant aquests mesos de pandèmia.

L’acte va concloure amb la interpretació dels himnes de Torrent, de la Comunitat Valenciana i d’Espanya.

Torrent commemora el Dia de la Policia Local en un acte de lliurament de distincions i felicitacions

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.