Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent clausura la jornada formativa de Cítrics i Cultius Alternatius de Caixa Rural Torrent

febrer 16, 2018

L’alcalde Jesús Ros va clausurar les jornades assenyalant que “cal posar en valor els nostres productes agrícoles, que són de gran qualitat”

Ahir a la vesprada la Caixa Rural de Torrent va posar punt i final a la Jornada de Cítrics i Cultius Alternatius de 2018 amb la ponència “Potencial diversificació comercial a través de nous patrons”, de la investigadora del IVIA, Mª Ángeles Forner. La investigadora que va ser presentada pel president de l’entitat de crèdit, Vicent Peiró Villaroya, va informar als agricultors presents sobre els nous patrons de cítrics i les malalties que actualment amenacen a la citricultura de la ciutat.

La ponent va exposar els resultats de la recerca del IVIA sobre el potencial de la diversificació comercial a través de nous patrons, ja que l’elecció del patró adequat a les característiques del sòl que millore el potencial productiu és el punt de partida de la citricultura.

Tot seguit, l’alcalde Jesús Ros, i també president del Consell Agrari municipal, va dirigir unes paraules als assistents per a clausurar aquestes jornades formatives que s’han celebrat durant tres dies i en les quals s’han impartit nombroses ponències interessants a càrrec d’Ester Marco, Alejandro Tena, Vicente Dalmau i Mª Ángeles Forner. L’alcalde Jesús Ros va puntualitzar que “és necessari posar en valor els nostres productes agrícoles, que són de gran qualitat i fomentar l’evolució en el sector, compaginant la tradició amb les noves tecnologies”.

Durant les jornades han estat presents en les instal·lacions de Caixa Rural Torrent, representants del Consell Agrari Municipal que han repartit entre els presents suc natural de taronges torrentines, en el marc de la campanya “Trau-li Suc” que promociona els cítrics conreats en la nostra localitat.

Les jornades conclouran amb un viatge professional a Salamanca, Guijuelo i Àvila, del 2 al 4 de març, organitzada pel Fondo Social de l’entitat per a ampliar els coneixements i experiències agrícoles als agricultors torrentins.

 

 

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.