Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Torrent celebrarà la seua primera caminata Activa per a majors de 65 anys

maig 10, 2024

Una oportunitat per a gaudir de Torrent i de l’exercici físic per a majors de 65 anys

Divendres que ve 24 de maig, el Centre de Salut Pública de Torrent en col·laboració amb l’Ajuntament, organitzen una marxa en la qual participaren pacients del Programa Envelliment Actiu. Este programa que promou la Conselleria de Sanitat, té com a objectiu afavorir el benestar i autonomia a mesura que s’envellix.

Es tracta d’una caminada que començarà a les 10.00 hores, amb un recorregut de 3 quilòmetres i partirà des de la Plaça Unió Musical cap a la zona central de l’Avinguda al Vedat, en direcció al Pavelló El Vedat. L’itinerari de tornada serà al revés i està especialment dissenyat per a persones majors de 65 anys.

El projecte “Activa” té com a objectiu promoure un envelliment actiu i saludable entre la població major de Torrent, fomentant la pràctica d’exercici físic i hàbits de vida saludables. La caminada del 24 de maig serà una primera presa de contacte amb el programa, i s’espera que servisca per a animar a moltes persones majors a participar en les activitats que s’organitzaran en el futur.

La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torrent i la Farmàcia Llueca, els qui han mostrat el seu compromís amb el benestar de les persones majors de la ciutat.

El regidor de Sanitat de l’Ajuntament de Torrent, Santiago Calatayud, ha destacat la importància d’esta mena d’iniciatives per a promoure un envelliment saludable entre la població major. “És fonamental que les persones majors tinguen l’oportunitat de realitzar exercici físic de manera regular, ja que això els aporta nombrosos beneficis per a la seua salut física i mental”, ha assenyalat Calatayud. “La caminata del 24 de maig és una bona oportunitat perquè les persones majors de Torrent s’inicien en la pràctica d’exercici físic d’una manera segura i divertida”, ha afegit.

Una oportunitat per a gaudir de la ciutat i de l’exercici físic
La caminada del 24 de maig serà una oportunitat perquè les persones majors de Torrent disfruten de la seua ciutat d’una manera diferent, mentres realitzen exercici físic i socialitzen amb altres persones. El recorregut estarà adaptat al seu ritme i capacitats, i hi haurà personal qualificat disponible per a atendre qualsevol necessitat que puga sorgir.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.