Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebrarà el Dia de la Família en Parc Central
Torrent celebrarà el Dia de la Família en Parc Central
, ,

Torrent celebrarà el Dia de la Família en Parc Central

maig 14, 2024

La iniciativa, impulsada per la Regidoria d’Infància i Família que dirigix M. Ángeles Lerma, tindrà lloc el dissabte 18 de maig d’11.00 a 13.30 hores

Este dissabte 18 de maig, els jardins de Parc Central de Torrent acull la celebració del Dia de la Família amb una gran jornada plena d’activitats per a totes les edats. L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de Torrent, i impulsat des de la Regidoria d’Infància i Família, que dirigix M. Ángeles Lerma, tindrà lloc d’11.00 a 13.30 hores. Comptarà per primera vegada amb la participació de diverses associacions de famílies, així com la presència de l’Exèrcit d’Espanya, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i Local, així com Protecció Civil de Torrent.

Una jornada que té com a objectiu fomentar la unió familiar i oferir a les famílies de Torrent un espai on gaudir d’un dia d’oci i diversió. Les associacions de famílies, AVAF, Més de Dos, AVAFAM, Monofamilias, i FAMOCOVA, instal·laran carpes en les quals oferiran activitats infantils per als més xicotets, com ara pintacaras, jocs i tallers. A més, les famílies podran informar-se sobre els servicis i programes que oferixen estes entitats.

D’altra banda, les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i Protecció Civil també seran presents en l’esdeveniment, amb diferents estands informatius i activitats per a acostar la seua labor a la ciutadania. Els xiquets i xiquetes podran conéixer de prop els vehicles i equips que utilitzen els professionals en el seu treball diari, així com participar en simulacres i tallers educatius. Així mateix, també seran presents membres de la Unitat Canina de la Policia i els seus instructors.

“El Dia de la Família és una data molt important per a nosaltres, ja que ens permet celebrar la importància de la família com a nucli fonamental de la nostra societat”, ha afirmat M. Ángeles Lerma, Regidor d’Infància i Família de l’Ajuntament de Torrent. “Per això, hem organitzat esta jornada en el Parc Central, perquè les famílies de Torrent puguen gaudir d’un dia ple d’activitats i moments inoblidables”. Lerma ha destacat també la importància de la col·laboració de les associacions de famílies i de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i Protecció Civil en l’organització d’este esdeveniment. “Gràcies a la seua col·laboració, podrem oferir una programació variada i atractiva per a tots els públics”, ha assenyalat.

El Dia de la Família en el Parc Central és una oportunitat perquè les famílies de Torrent disfruten d’un dia d’oci i diversió juntes. L’Ajuntament anima a tots els veïns i veïnes a participar en esta iniciativa i celebrar este dia en un entorn a l’aire lliure com el Parc Central.

Torrent celebrarà el Dia de la Família en Parc Central

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.