Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent celebra un cap de setmana en honor a la Mare de Déu dels Desemparats

maig 14, 2018

Les celebracions continuen esta nit amb el tradicional i emotiu trasllat de la imatge de la Mare de Déu

Els carrers de Torrent s’han engalanat el cap de setmana per a celebrar la festivitat en honor a la Mare de Déu dels Desemparats. Un programa ple d’actes, organitzat per la Confraria de la Mare de Déu dels Desemparats, que es va iniciar el passat dia 5 de maig amb la Nit d’Albades. Divendres, en acabar la missa del tercer dia del tridu, es va celebrar la Gran Dansada; un acte tradicional on van participar diferents grups de ball regional del municipi: Colla de Dolçainers de Torrent, el Grup de Ball de Torrent, la Colla El Rossejat i Grup de Ball l’U i el Dos.

Dissabte a la nit, l’activitat va continuar amb el trasllat de la Mare de Déu pels carrers de la ciutat. La concentració va tenir lloc en la parròquia de Montsió, i una vegada tots reunits, va començar l’acte que va acabar en la parròquia de l’Assumpció, i en el qual va participar un gran nombre de veïns i veïnes que acompanyaren la imatge de la Mare de Déu i li oferiren emotives poesies.

La jornada de diumenge es va iniciar amb la solemne missa major, a la qual assistí l’alcalde Jesús Ros, acompanyat dels diferents membres de la corporació municipal. De vesprada fou el torn de la processó, que va recórrer els carrers del nucli antic de la ciutat i que culminà amb un espectacular castell de focs artificials.

Les festivitats de la Mare de Déu dels Desemparats continuen esta nit amb el tradicional trasllat de la imatge de la Mare de Déu. Un recorregut que començarà a les 21 h en la parròquia de l’Assumpció i que acabarà en la parròquia de Sant Lluís Bertran, on es dispararà un castell de focs artificials. La programació conclourà amb el Besamans, que tindrà lloc demà a les 10 h, també en la parròquia Sant Lluís Bertran. I a la vesprada se celebrarà una missa en honor als confrares difunts.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.