Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebra Santa Cecília
Torrent celebra Santa Cecília
,

Torrent celebra Santa Cecília

novembre 16, 2021

La Unió Musical de Torrent va oferir el XLIC Concert Extraordinari en l’Auditori de Torrent

El Cercle Catòlic de Torrent va presentar els jóvens músics que s’incorporen a la Banda Simfònica
La Germandat de Jesús davant el sanedrí va organitzar un concert de cornetes i tambors amb la banda Mare Nostrum

 

XLIC Concert Extraordinari de la UMT en l’ Auditori

Dissabte a la vesprada, la UMT va celebrar l’inici de les activitats programades en la XLV Setmana Musical en honor de Santa Cecília amb un concert en l’ Auditori, a càrrec de la Banda Simfònica i sota la direcció de Frank De Vuyst. El programa estava format pel Danzón núm. 8, d’Arturo Márquez; la peça Egmont, de Bert Appermont, interpretada pel guitarra solista Carlos Marroqín; Angels in the Architecture, de Frank Tichelli, amb la participació de la soprano solista Belén Roig; la Suite Colombiana, de Luis Francisco Soto; i l ‘Intermezzo de les Noces de Luis Alonso, del compositor Gerónimo Giménez. Cinc peces que van delectar els assistents i van congregar nombrós públic en aquesta cita musical que se celebrava en honor a la patrona de la música.

Torrent celebra Santa Cecília

Presentació de la Banda Simfònica del Cercle Catòlic

El Cercle Catòlic de Torrent va presentar en el vestíbul de l’ajuntament els joves que s’han incorporat a la Banda Simfònica.

En un acte que s’emmarca en el programa d’actes que la societat musical celebra amb motiu de la festivitat de Santa Cecília, el president de la banda, Alfredo Silla, va agrair a l’Ajuntament el suport i la col·laboració que des de fa anys uneix les dues entitats, i recordà que és ja una tradició que el primer dels actes d’aquesta setmana musical siga precisament la presentació dels nous músics de la banda.

Al costat del president de la banda i l’alcalde Jesús Ros es trobaven també la regidora d’Educació, Patricia Sáez, i el regidor d’Espais públics, Daniel Iserte, acompanyats per representants de la corporació municipal, antics membres del Cercle Catòlic i familiars dels músics presents.

L’alcalde va subratllar, davant els nous membres del Cercle, la importància de pertànyer a una societat musical com aquesta, amb un prestigi i una història que exigeixen el màxim compromís. Va destacar també la figura dels pares, mares i familiars, que amb el seu esforç han sabut mantenir una tradició, a vegades familiar, i transmetre als més joves la il·lusió per pertànyer a la banda de música.

La Junta Central de Confraries de Torrent es va sumar a les celebracions en honor de santa Cecília

Finalment, la mateixa vesprada de dissabte, la Germandat de Jesús davant el sanedrí va organitzar un acte per a commemorar la festivitat de la patrona dels músics. Una iniciativa que va reunir el president de la Junta Central de Germandats, José Vicente Yago; la reina de l’Encontre, Azucena Guimerá Palop; la presidenta de la Germandat de Jesús davant el sanedrí, Raquel Mir; el regidor de Festes, José Pascual Martínez, i altres representants de la corporació municipal.

Va participar en aquest acte la Banda de Cornetes i Tambors Mare Nostrum, de Quart de Poblet, els quals van oferir un repertori musical de marxes típiques de la Setmana Santa a l’església de Sant Lluís Bertran.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.