Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebra l’Assumpció de la Mare de Déu
Torrent celebra l’Assumpció de la Mare de Déu
,

Torrent celebra l’Assumpció de la Mare de Déu

agost 17, 2020

Com cada agost, encara que enguany amb les particularitats pròpies de la situació que estem vivint, la parròquia de l’Assumpció de La nostra Senyora ha celebrat la festivitat de la titular de la seua comunitat. Els actes es van iniciar el divendres 14 amb el rés de vespres i l’eucaristia en sufragi de les confrares difuntes de l’Assumpció. Per a l’ocasió, la imatge de la Mare de Déu s’havia situat en un túmul als peus de l’altar, envoltat de les tradicionals alfàbegues. En finalitzar la missa, es va cantar l’Akathistos, que és l’himne marià més famós de l’Església.

Torrent celebra l’Assumpció de la Mare de Déu

Dissabte al matí va tindre lloc la solemnitat de l’Assumpió amb l’Eucaristia, presidida pel rector, Sr. Jesús Corbí, i va comptar amb l’assistència de les clavarieses d’enguany, la junta de la confraria, l’alcalde Jesús Ros i membres de la corporació municipal.

En l’eucaristia es va estrenar una missa de recent composició, els autors de la qual són dos germans feligresos de la parròquia, Alberto i Marcos Miquel Silla. Aquest conjunt de peces musicals, propi de la missa, amb un afegit instrumental per a l’ofertori, es reuneixen amb el títol Missa per l’ordenació d’un amic, regal que van realitzar a Don Enric Roig Vanaclocha. La missa, al costat de la fanfàrria d’eixida de l’eucaristia In sollemnitate Assumptionis BMV composta pels mateixos per a l’ocasió de la solemnitat, van acompanyar la música i la litúrgia de la festa.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.