Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent celebra la taula redona “Oportunitats i finançament per a PIMES i emprenedors”

febrer 10, 2017
El dimarts 14 de febrer, la Casa de la Dona de Torrent acollirà este acte que s’emmarca dins de la Startup Europe Week
Tots aquells interessats poden formalitzar les inscripcions a través del formulari habilitat per IDEA’T
Dimarts que ve, 14 de febrer, tindrà lloc a Torrent la taula redona “Oportunitats i finançament per a PIMES i emprenedors”; una iniciativa impulsada des de la Diputació de València, el consistori  torrentí i l’empresa municipal IDEA’T que s’emmarca dins de la Startup Europe Week. La Casa de la Dona de Torrent acollirà, de 09.00 a 11.00 hores, este acte promogut des de la Comissió Europea, que té com a objectiu mostrar les diferents ajudes econòmiques en l’àmbit comunitari.
L’acte comptarà amb la intervenció del regidor de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos, el diputat de Projectes Europeus de la Diputació de València, Bartolomé Nofuentes López, l’expert en fons europeus per a projectes d’innovació en Finnova, Juan Biseca Marquès, i la responsable de l’Àrea Tècnica de REDIT, Elena Cortés Ventura. La taula redona pretén també mostrar les iniciatives promogudes per les regions per a donar suport als empresaris, informar a l’ecosistema local sobre les possibilitats existents, assessorar l’emprenedor i establir llaços de contacte amb el teixit social i empresarial.
Els interessats a assistir a la taula poden formalitzar les inscripcions a través del formulari habilitat des d’IDEA’T, que pot trobar-se també en la pàgina web de l’Ajuntament de Torrent, en els seus comptes de les xarxes socials i les xarxes socials d’IDEA’T. Per a accedir al formulari, cliqueu ací: https://goo.gl/forms/azy1rymqwmknzwgy1

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.