Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebra el Dia Internacional del Poble Gitano
Torrent celebra el Dia Internacional del Poble Gitano
,

Torrent celebra el Dia Internacional del Poble Gitano

abril 11, 2022

Divendres passat, dia 8 d’abril, es van realitzar una sèrie d’activitats per a posar en valor la integració i la identitat d’aquest poble

Amb motiu del Dia Internacional del Poble Gitano, divendres passat 8 d’abril es va celebrar una jornada repleta d’activitats per a posar de manifest valors tan importants com la igualtat i la integració, així com enaltir la identitat d’aquest poble. El dia va començar amb una sèrie de tallers d’educació ambiental orientats als alumnes i alumnes del CEIP Joan XXIII i el Col·legi Mare Petra, acostant-los espais com l’Hort de Trènor o el Barranc de l’Horteta, de manera que pogueren treballar conceptes com, per exemple, la biodiversitat, directament en el medi natural.

Hores més tard, a les 17h, es va celebrar un berenar amb xocolate i xurros en el camp de futbol de l’Alter, organitzada per l’Associació Gitana Europea i Intercultural, a la qual va assistir l’alcalde Jesús Ros acompanyat per representants de la Corporació Municipal. Posteriorment es va realitzar la presentació de l’Associació de Dones Gitanes de Torrent ‘Esperanza Viva’ en el CEIP Joan XXIII, un acte l’objectiu del qual era donar a conèixer l’associació i promoure l’apoderament de les dones participants, que va comptar amb la participació de la regidora d’Igualtat, Marina Olivares, i la presidenta de l’associació, Tabita Dual Ramirez. Així mateix, les activitats incloses en la Setmana de l’Esport de Torrent es van traslladar al carrer Joan XXIII, amb la finalitat de promocionar entre els xiquets i xiquetes de la zona una manera de vida saludable.

Torrent celebra el Dia Internacional del Poble Gitano

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.