Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebra el 25 d’octubre com a Dia del Comerç Local
Torrent celebra el 25 d’octubre com a Dia del Comerç Local
,

Torrent celebra el 25 d’octubre com a Dia del Comerç Local

octubre 28, 2021

Idea’t sorteja 20 premis de 100 euros per a fer compres en les botigues de Torrent

L’Ajuntament de Torrent ha acordat aprovar la declaració del dia 25 d’octubre com a Dia del Comerç Local en la Comunitat Valenciana.
En un acte institucional celebrat a l’Ajuntament, que ha comptat amb la presència de representants tots els grups polítics acompanyats per associacions de comerç local, s’ha fet la presentació oficial de l’adhesió de Torrent a aquesta iniciativa promoguda per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

L’acord ha rebut el suport unànime de tots els grups polítics, que han aprovat aquesta iniciativa amb la qual es pretén potenciar la rellevància del comerç local en un model d’economia sostenible i inclusiva, i reconèixer així que és un element essencial per al desenvolupament de les ciutats i el benestar dels ciutadans. Aquest reconeixement dona suport a la idea que el comerç juga un paper clau en l’economia, però també té importants efectes mediambientals i socials associats a la seua activitat, ja que el creixement d’aquest sector comporta importants millores en els canals de venda directa i de proximitat, i a més es potencia el desenvolupament de l’economia circular, la qual cosa suposa en definitiva millores que s’adapten a les necessitats canviants dels consumidors.
D’igual manera s’ha aprofitat la trobada per a presentar un vídeo que s’ha dissenyat amb la intenció de reforçar la campanya impulsada des d’Idea’t, ‘Comerç de proximitat, aliments de qualitat’, amb la qual s’anima els veïns i veïnes de Torrent a comprar en els comerços del seu barri.
Amb motiu de la campanya de promoció del comerç local, Idea’t celebra un sorteig en els seus comptes de Facebook i Instagram amb el repartiment de 20 premis de 100 euros per a comprar en el comerç local de Torrent.

 

Torrent celebra el 25 d’octubre com a Dia del Comerç Local

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.