Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent baixa el teló de la tretzena edició de la mostra de teatre amateur
Torrent baixa el teló de la tretzena edició de la mostra de teatre amateur
,

Torrent baixa el teló de la tretzena edició de la mostra de teatre amateur

novembre 30, 2021

Entre mujeres posa el punt final a la
XIII Mostra de Teatre Amateur Juan Manuel Ferraro

Com ja és habitual en aquest certamen de teatre amateur, la clausura de la Mostra Juan Manuel Ferraro va estar a càrrec del grup organitzador, Coturno Teatre. La vesprada de diumenge es van reunir en l’Auditori de Torrent els directors dels grups de teatre participants i membres de la corporació municipal amb aficionats i un nombrós públic que es va acostar a presenciar el lliurament de guardons i a gaudir de l’última funció d’un certamen que va començar fa tres setmanes.

Pànic Escènic, Atrote Teatre, Teatre Circ i Coturno Teatre van ser les quatre agrupacions de teatre amateur que han donat vida a la XIII Mostra de Teatre Amateur Juan Manuel Ferraro. Les obres que s’hi van representar i els seus equips tècnics i artístics van rebre un guardó de part del consistori, “com a mostra d’agraïment per la seua participació i pel seu paper en el desenvolupament de la cultura torrentina”. Així ho va expressar la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Torrent, Susi Ferrer, en el discurs de clausura d’aquesta mostra de teatre aficionat.

La Mostra de Teatre Amateur baixa el teló després d’haver-nos fet gaudir de quatre obres durant novembre i desembre: Las picardías de Molière, de Pànic Escènic va ser la peça encarregada d’inaugurar el certamen. El Quijote en los infiernos, muntatge d’Atrote Teatre, d’Elx, va recórrer al personatge del Quixot per a oferir una comèdia absurda i dolorosa. La Tortuga de Darwin, escrita pel reconegut dramaturg espanyol Juan Mayorga, va ser la proposta enginyosa, apassionant i reflexiva portada a escena pel grup Teatre Circ. I, finalment, Entre mujeres, de Coturno Teatre es va reservar la jornada final com a colofó d’aquesta mostra de teatre amateur, un referent en el món de l’espectacle de la Comunitat Valenciana.

Torrent baixa el teló de la tretzena edició de la mostra de teatre amateur

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.