Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent aprova una Relació de Llocs de treball per a la FDM

novembre 20, 2020

L’objectiu d’aquesta mesura és consolidar l’autonomia de la institució, afermar el seu contingut i la seua labor i reforçar la seua plantilla

L’Ajuntament de Torrent, a través de la Regidoria d’Esports, ha aprovat una Relació de Llocs de treball (RPT) per a la Fundació Esportiva Municipal, de manera que les funcions, característiques i condicions dels treballadors que integren aquest organisme siguen regularitzades i definides apropiadament. En conseqüència, l’objectiu d’aquesta iniciativa és consolidar l’autonomia de la institució, afermar el seu contingut i la seua labor i reforçar la seua plantilla.

D’aquesta manera, la Fundació Esportiva Municipal es converteix en el primer organisme autònom de l’Ajuntament amb una RPT aprovada, que classificarà els llocs de treball de la següent manera: quinze conserges d’instal·lacions esportives, un coordinador de manteniment, un tècnic d’esports, un cap de negociat administratiu, un cap d’unitat administrativa, un tècnic mitjà d’administració general i un director gerent.

Així mateix, cal destacar que aquesta mesura ha sigut consultada amb el personal de la FDM, a més d’haver sigut acordada en una taula negociadora amb els respectius sindicats. La regidora d’Esports, Susi Ferrer, va manifestar després de l’aprovació de la RPT que “és un orgull per als treballadors que s’haja apostat per la Fundació per a implementar aquesta mesura, com una mostra per a després exportar-la a les altres estructures de l’Ajuntament”.

A més, també va afegir que “aquesta decisió suposa una declaració d’intencions molt ferma, ja que ressalta la confiança que l’equip de Govern deposita en l’FDM i en la importància de la seua autonomia com a organisme “, va afegir la responsable de la Regidoria d’Esport

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.