Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Torrent aprova l’adquisició dels terrenys per a la creació del refugi d’animals

desembre 19, 2018

La compra per un valor de 50.000 € aproximadament, forma part de les inversions financerament sostenibles en què s’invertix el superàvit de 2017

L’Ajuntament de Torrent i València van formar una comissió mixta al desembre del 2017 per a estudiar les necessitats i viabilitat del refugi

La Junta de Govern Local de Torrent ha aprovat hui la compra dels terrenys que es destinaran a la construcció del refugi d’animals. És una inversió prevista dins del programa d’inversions financerament sostenibles fruit del superàvit de 4.648.291,83 euros amb el qual l’Ajuntament de Torrent va tancar l’exercici 2017, gràcies a la bona gestió del consistori. L’Ajuntament de Torrent i València van formar una comissió mixta al desembre del 2017 per a estudiar la localització del refugi d’animals, les necessitats i la viabilitat jurídica, econòmica i tècnica de la gestió conjunta. Després de la fase d’estudi, la comissió va trobar el lloc idoni, el qual podrà donar servei a l’Horta Sud i Nord al voltant del corredor comarcal, amb unes comunicacions excel·lents a més de tindre subministrament d’aigua i llum.

L’alcalde, Jesús Ros, ha volgut destacar “el valor del pas tan important que s’ha donat i continuar este projecte conjunt que permetrà donar servei a Torrent, València i tota l’àrea metropolitana i oferir així als nostres animals més qualitat de vida”. L’adquisició, de 50.000 € aproximadament, l’ha feta l’Ajuntament de Torrent i es continuarà treballant en col·laboració amb l’Ajuntament de València per a la creació d’un consorci per a fer realitat el refugi municipal.

Així, l’equip de govern actual fa un pas més en favor del benestar animal, que esta legislatura ha pres decisions importants com la declaració de sacrifici zero en la recollida d’animals de la ciutat o la creació de la Regidoria dels Drets dels Animals i el Consell de Benestar Animal, on les protectores poden aportar propostes o suggeriments, així com del Servei de Protecció Animal (SEPROA) de la Policia Local.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.