Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent aprova la compra del trinquet

novembre 14, 2018

L’adquisició permetrà posar en marxa un programa d’inversions i rehabilitació

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Torrent ha aprovat la compra del trinquet del carrer de València per un import de 200.000 €. L’adquisició, que inclou l’habitatge del pis superior, permetrà portar a terme les reformes i treballs de rehabilitació que es consideren oportuns.

La compra del trinquet, inclosa en la llista d’inversions financerament sostenibles gràcies al superàvit de l’exercici anterior, facilitarà la posada en marxa d’un programa d’inversions i rehabilitació de les instal·lacions, així com accedir a possibles subvencions per a esta finalitat. L’habitatge del pis superior, una vegada estiga disponible i sense l’inquilí actual, podrà ser utilitzada com a seu del Club de Pilota, del qual formen part prop d’un centenar de jugadors.

L’alcalde, Jesús Ros, ha assegurat que l’adquisició d’esta instal·lació esportiva “és una bona notícia, ja que així fem valdre els nostres esports i posem a la disposició dels torrentins i torrentines un nou espai esportiu”. El primer edil ha afegit que les futures reformes i actuacions es duran a terme en col·laboració amb el Club de Pilota: “Ells saben quines són les seues necessitats i saben què cal fer i com cal fer-ho”, ha manifestat.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.