Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent acull l’exposició ‘Pinzellades Solidàries’
Torrent acull l’exposició ‘Pinzellades Solidàries’
,

Torrent acull l’exposició ‘Pinzellades Solidàries’

novembre 30, 2021

Torrent d’Art organitza una mostra solidària de pintures que s’exposarà a la sala de la Fundació Social de Caixa Rural Torrent, del 18 de novembre al 3 de desembre

La recaptació aconseguida amb les obres subhastades anirà destinada a l’associació ADAT i els seus projectes en defensa dels animals

Un any més, l’Ajuntament col·labora amb l’associació Torrent d’Art en l’organització d’una exposició amb finalitats benèfiques que traurà a subhasta les pintures de la mostra i destinarà els diners obtinguts a un projecte solidari.

Enguany, la recaptació que s’aconseguisca en la subhasta anirà destinada a l’associació ADAT, Associació de Defensa Animal de Torrent, una organització sense ànim de lucre que centra el seu treball en l’ajuda i defensa dels animals i en projectes de conscienciació social davant el maltractament animal.

La inauguració d’aquesta mostra pictòrica reunirà en la sala d’exposicions de la Fundació Caixa Rural de Torrent representants de la corporació municipal, directius de l’entitat bancària i membres de l’associació animalista. L’acte d’inauguració serà aquest dijous, 18 de novembre, a les 19.00 h, en l’av. al Vedat, 3.

Torrent acull l’exposició ‘Pinzellades Solidàries’

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.