Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent acull la VI Trobada Nacional de Confraries i Germandats de Santa Faç i Verònica

abril 25, 2019

La Fira de Modelisme aterra este cap de setmana en el CC Les Amèriques amb al voltant de 1.500 expositors de maquetes d’avions, vaixells i reproduccions històriques

L’agenda del cap de setmana ve carregada d’activitats per a tots els públics. El plat fort arriba de la mà de la Germandat de la Santa Faç. Les cornetes i tambors tornaran a sonar pels carrers de Torrent gràcies la VI Trobada Nacional de Confraries i Germandats de Santa Faç i Verònica. El programa donarà el tret d’eixida el dissabte amb una concentració de benvinguda en l’Antic Mercat, a les 10.30 h. A la vesprada, els actes continuen amb una processó general, que comptarà amb la participació de la germandat Santa Faç de Torrent, germandats vingudes d’altres municipis i les germandats torrentines que desitgen participar. El recorregut donarà inici en la parròquia Sant Lluís Beltrán i recorrerà diferents carrers del municipi. També en la parròquia Sant Lluís Beltrán, però el diumenge a les 10.30 h, es realitzarà un concert de bandes de tambors i cornetes, finalitzant amb una missa.

Fira Modelisme

Els amants de les maquetes estan d’enhorabona perquè arriba a Torrent la Fira de Modelisme, la major a nivell europeu i que, a més, en l’edició d’enguany complix el seu 25 aniversari. Durant els dies 26, 27 i 28 d’abril, els torrentins i torrentines, i els visitants vinguts, no solament d’àmbit nacional, sinó de tota Europa, podran gaudir d’al voltant de 1.500 expositors que inclouran maquetes d’avions, vaixells i reproduccions històriques. Enguany, la fira, organitzada per l’Associació Modelista de Torrent (AMT), canvia d’escenari i se celebrarà en la planta baixa del centre comercial Les Amèriques.

Activitats infantils

L’Hort de Trénor convida als xiquets i xiquetes este diumenge a desenvolupar actituds de respecte i protecció cap a la naturalesa i tot el que viu en ella. Per este motiu, dos exploradors del bosc organitzaran diferents jocs que començaran a les 11 h i que tenen com a objectiu educar i divertir.

Una altra proposta per als més xicotets i xicotetes de la casa arriba des del Centre Ambiental El Vedat, que este cap de setmana ha preparat una programació molt variada que gira al voltant de la diversió i el medi ambient. El públic infantil es convertirà en paleontòleg per a buscar rastres de dinosaures i poder descobrir tot tipus d’informació sobre ells, per exemple la seua alimentació o forma de vida. Este taller es realitzarà el dissabte i diumenge a partir de les 11 h. Al mateix temps, el dissabte a les 18 h, el Centre Ambiental acollirà una actuació gratuïta i per a tots els públics de la interpretació que ha fet l’orquestra Scordae del conte El arbolito que quería crecer, de l’editorial La Orquídia de Darwin.

Programació juvenil

Emmarcat en el programa d’activitats que el CIJ ha organitzat enguany amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Informació Juvenil, el divendres de 17.30 a 19.30 h, els xics i xiques de Torrent poden participar en un taller gratuït per a aprendre tècniques i habilitats fonamentals per a combatre riscos tècnics com virus o spams en les xarxes socials.

Sant Vicent Ferrer

Les festes de Sant Vicent Ferrer se celebraran este cap de setmana a Torrent amb diferents activitats. La primera tindrà lloc el dissabte a les 22 h en el parador del carrer que porta el nom del sant, on es realitzarà un sopar. Com a punt final, el dilluns tindrà lloc una processó i missa en la parròquia Sant Lluís Beltrán. A partir de les 12 h.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.